• NHO Pensjon gjør det enkelt å sikre bedriften en god pensjonsløsning

  Les mer

 • Innspill til konkrete grep den enkelte kommune kan ta for å få til de gode, klimasmarte og innovative løsningene i ulike byggeprosesser i regi av kommunene var den «grønne tråden» gjennom konferansen «Grønt byggskifte«, i regi av Østlandssamarbeidet, Osloregionen og Nasjonalt program for leverandørutvikling.
  Grønt byggskifte på gang
  29. mars 2017

  Innspill til konkrete grep den enkelte kommune kan ta for å få til de gode, klimasmarte og innovative løsningene i ulike byggeprosesser i regi av kommunene var den «grønne tråden» gjennom konferansen «Grønt byggskifte«, i regi av Østlandssamarbeidet, Osloregionen og Nasjonalt program for leverandørutvikling.

 • Å jobbe sammen om å løse utfordringer er smart og helt nødvendig for at alle ikke skal behøve «å finne opp hjulet på nytt hver gang.»
 • Den nye reiselivsbedriften gir deg en opplevelse av de sjeldne.
 • Et aktivt år for NHO Telemark.
 • På HMS-dagen får du ny kunnskap og verktøyene som gjør at du kan målrette HMS-arbeidet enda bedre i din bedrift.
  Bli med på HMS-dagen i Telemark
  16. februar 2017

  På HMS-dagen får du ny kunnskap og verktøyene som gjør at du kan målrette HMS-arbeidet enda bedre i din bedrift.

 • Mange kommuner er i prosess med å anskaffe nye digitale løsninger for skoler og barnehager. Gjennom dialog med markedet har det kommet frem behov for en felles kommunal referansearkitektur som kommuner i Norge kan bruke for nye anskaffelser/digitalisering av sektoren. Nasjonalt program for leverandørutvikling inviterer nå til et samarbeidsmøte med kommuner som skal anskaffe digitale løsninger for oppvekstsektoren.
  Vurderer din kommune å anskaffe digitale løsninger for oppvekstsektoren?
  Invitasjon til samarbeidsmøte - 6. februar 2017

  Mange kommuner er i prosess med å anskaffe nye digitale løsninger for skoler og barnehager. Gjennom dialog med markedet har det kommet frem behov for en felles kommunal referansearkitektur som kommuner i Norge kan bruke for nye anskaffelser/digitalisering av sektoren. Nasjonalt program for leverandørutvikling inviterer nå til et samarbeidsmøte med kommuner som skal anskaffe digitale løsninger for oppvekstsektoren.

 • - Norge er et rikt oljeland med gode velferdsordninger. Men vi glemmer ofte hvor jobbene og verdiene skapes, innledet Kristin Vedum i Vest-Telemark Næringsforum under årets Vest-Telemark Konferanse. 2 av 3 ansatte i Norge jobber i privat sektor og flesteparten av bedriftene i Norge har mindre enn 10 ansatte. Slik er det også i Vest-Telemark. - Det er de lokale bedriftene som er våre lokale helter og som sikrer penger både til helse og skole, avsluttet hun.
  Innkjøp kan være regional verdiskaping i praksis
  6. februar 2017

  - Norge er et rikt oljeland med gode velferdsordninger. Men vi glemmer ofte hvor jobbene og verdiene skapes, innledet Kristin Vedum i Vest-Telemark Næringsforum under årets Vest-Telemark Konferanse. 2 av 3 ansatte i Norge jobber i privat sektor og flesteparten av bedriftene i Norge har mindre enn 10 ansatte. Slik er det også i Vest-Telemark. - Det er de lokale bedriftene som er våre lokale helter og som sikrer penger både til helse og skole, avsluttet hun.

 • Vi er inne i et stortingsvalgår, der valgkampen allerede er godt i gang. Med sist høsts budsjettkrangel om grønne avgifter i friskt minne, er NHO Telemarks valgønske for 2017 en politikk som kan bidra til at bedriftene kan bevare og skape grønne jobber.
  På jobb for en grønn fremtid 2
  6. februar 2017

  Vi er inne i et stortingsvalgår, der valgkampen allerede er godt i gang. Med sist høsts budsjettkrangel om grønne avgifter i friskt minne, er NHO Telemarks valgønske for 2017 en politikk som kan bidra til at bedriftene kan bevare og skape grønne jobber.

 • Bygg står for en tredel av alle klimagassutslipp. Som store bestillere av bygg kan kommuner og fylkeskommuner, i samarbeid med næringslivet, derfor ta en lederrolle i et grønt byggskifte. Finn ut hvordan på konferansen 28.mars på Thon Hotell Gardermoen.
  Grønt byggskifte Bærekraft - Innovasjon - Næringsutvikling
  Konferanse - 30. januar 2017

  Bygg står for en tredel av alle klimagassutslipp. Som store bestillere av bygg kan kommuner og fylkeskommuner, i samarbeid med næringslivet, derfor ta en lederrolle i et grønt byggskifte. Finn ut hvordan på konferansen 28.mars på Thon Hotell Gardermoen.

 • Torsdag 12.januar var det rigget for bystyremøte på Lyngbakken Sykehjem med velferdsteknologi på agendaen. Lyngbakken sykehjem, og anskaffelsen av varslingssystemer der, har vært et forbildeprosjekt innen velferdsteknologi. Nå satser de videre med etableringen av responssenter med tilhørende responssentertjenester.
  Skien - et fyrtårn på velferdsteknologi
  16. januar 2017

  Torsdag 12.januar var det rigget for bystyremøte på Lyngbakken Sykehjem med velferdsteknologi på agendaen. Lyngbakken sykehjem, og anskaffelsen av varslingssystemer der, har vært et forbildeprosjekt innen velferdsteknologi. Nå satser de videre med etableringen av responssenter med tilhørende responssentertjenester.

 • Kan innkjøp være Vest-Telemark sin drivkraft for å skape nye arbeidsplasser?
 • Kronikk av Nikolai Boye, NHO Telemark.
 • Økt mineralutvinning i Norge og Telemark er nødvendig for å nå klimamålene.
  Mineralutvinning
  2. januar 2017

  Økt mineralutvinning i Norge og Telemark er nødvendig for å nå klimamålene.

 • Kronikk av Nikolai Boye, NHO Telemark
 • Har du ideer som kan bedre bruken av Drammensbadet for både gjester og ansatte? Bli med på dialogkonferanse 18. januar 2017.

Aktuelt

Kontakt

Nikolai Boye

Regiondirektør

NHO Telemark

nikolai.boye@nho.no
Telefon
90968986
Vegard Angen Johnsen

Seniorrådgiver marked

NHO Telemark

vegard.angen.johnsen@nho.no
Mobil
90506951
Helene Marie Naper

Advokat

NHO Telemark

helene.naper@nho.no
Telefon
41034734
Marina Rasikiene

Lærling

NHO Telemark

marina.rasikiene@nho.no
Mobil
97650486