• NHO Pensjon gjør det enkelt å sikre bedriften en god pensjonsløsning

  Les mer

 • Kronikk av: Nikolai Boye (Regiondirektør NHO Telemark), Evy-Anni Evensen (Rådmann Telemark Fylkeskommune, Jan Erik Innvær (Regiondirektør KS BTV)
 • Kronikk av Nikolai Boye
 • Dyrsku´n tildelt prisen "Årets Reiselivsbedrift 2017" av NHO Reiseliv Sør-Norge.
  Suverene på reiseliv
  11. mai 2017

  Dyrsku´n tildelt prisen "Årets Reiselivsbedrift 2017" av NHO Reiseliv Sør-Norge.

 • NHO Pensjon har det beste fra to verdener, er forståelig, enkelt og forutsigbart. Kan du nok om datasikkerhet? kjenner du risikoen?
  NHO Morgenkaffe på Bølgen
  3. mai 2017

  NHO Pensjon har det beste fra to verdener, er forståelig, enkelt og forutsigbart. Kan du nok om datasikkerhet? kjenner du risikoen?

 • Bygg- og anleggsplasser bruker hovedsakelig fossil energi. En rekke offentlige utbyggere står nå samlet og stiller krav til utslippsfrie bygg- og anleggsplasser. For å realisere dette må det legges til rette for et utviklingsløp og dialog mellom offentlige virksomheter som sitter på behovene og markedsaktører som sitter på løsningene.
  Utslippsfrie bygg- og anleggsplasser
  2. mai 2017

  Bygg- og anleggsplasser bruker hovedsakelig fossil energi. En rekke offentlige utbyggere står nå samlet og stiller krav til utslippsfrie bygg- og anleggsplasser. For å realisere dette må det legges til rette for et utviklingsløp og dialog mellom offentlige virksomheter som sitter på behovene og markedsaktører som sitter på løsningene.

 • NHO Telemark arrangerer informasjonsmøte om årets mellomoppgjør.                                       Tirdag 9. mai - Infosalen Herøya Industripark, Porsgrunn kl 12.00-15.00
 • Hvordan kan vi levere tjenesten "elektronisk medisineringsstøtte - fra apotek til mage" på nye måter i framtida? Dette var tema da nærmere 70 deltakere fra leverandører og kommuner nylig møttes på dialogkonferanse.
  Fra apotek til mage
  18. april 2017

  Hvordan kan vi levere tjenesten "elektronisk medisineringsstøtte - fra apotek til mage" på nye måter i framtida? Dette var tema da nærmere 70 deltakere fra leverandører og kommuner nylig møttes på dialogkonferanse.

 • Nettverket "Bygg i Tre Telemark" , ByR Vest-Telemark og Kviteseid Kommune inviterer til treseminaret "Bygg i Tre". Seminaret Bygg i Tre gir kunnskap og inspirasjon om bærekraftige bygg, om tre som byggemateriale og hvordan innovative anskaffelser kan bidra til innovasjon og næringsutvikling.
  Bygg i Tre
  7. april 2017

  Nettverket "Bygg i Tre Telemark" , ByR Vest-Telemark og Kviteseid Kommune inviterer til treseminaret "Bygg i Tre". Seminaret Bygg i Tre gir kunnskap og inspirasjon om bærekraftige bygg, om tre som byggemateriale og hvordan innovative anskaffelser kan bidra til innovasjon og næringsutvikling.

 • Kronikk av Nikolai Boye, NHO Telemark
 • Innspill til konkrete grep den enkelte kommune kan ta for å få til de gode, klimasmarte og innovative løsningene i ulike byggeprosesser i regi av kommunene var den «grønne tråden» gjennom konferansen «Grønt byggskifte«, i regi av Østlandssamarbeidet, Osloregionen og Nasjonalt program for leverandørutvikling.
  Grønt byggskifte på gang
  29. mars 2017

  Innspill til konkrete grep den enkelte kommune kan ta for å få til de gode, klimasmarte og innovative løsningene i ulike byggeprosesser i regi av kommunene var den «grønne tråden» gjennom konferansen «Grønt byggskifte«, i regi av Østlandssamarbeidet, Osloregionen og Nasjonalt program for leverandørutvikling.

 • Å jobbe sammen om å løse utfordringer er smart og helt nødvendig for at alle ikke skal behøve «å finne opp hjulet på nytt hver gang.»
 • Den nye reiselivsbedriften gir deg en opplevelse av de sjeldne.
 • Et aktivt år for NHO Telemark.
 • På HMS-dagen får du ny kunnskap og verktøyene som gjør at du kan målrette HMS-arbeidet enda bedre i din bedrift.
  Bli med på HMS-dagen i Telemark
  16. februar 2017

  På HMS-dagen får du ny kunnskap og verktøyene som gjør at du kan målrette HMS-arbeidet enda bedre i din bedrift.

 • Mange kommuner er i prosess med å anskaffe nye digitale løsninger for skoler og barnehager. Gjennom dialog med markedet har det kommet frem behov for en felles kommunal referansearkitektur som kommuner i Norge kan bruke for nye anskaffelser/digitalisering av sektoren. Nasjonalt program for leverandørutvikling inviterer nå til et samarbeidsmøte med kommuner som skal anskaffe digitale løsninger for oppvekstsektoren.
  Vurderer din kommune å anskaffe digitale løsninger for oppvekstsektoren?
  Invitasjon til samarbeidsmøte - 6. februar 2017

  Mange kommuner er i prosess med å anskaffe nye digitale løsninger for skoler og barnehager. Gjennom dialog med markedet har det kommet frem behov for en felles kommunal referansearkitektur som kommuner i Norge kan bruke for nye anskaffelser/digitalisering av sektoren. Nasjonalt program for leverandørutvikling inviterer nå til et samarbeidsmøte med kommuner som skal anskaffe digitale løsninger for oppvekstsektoren.

Aktuelt

Kontakt

Nikolai Boye

Regiondirektør

NHO Telemark

nikolai.boye@nho.no
Telefon
90968986
Vegard Angen Johnsen

Seniorrådgiver marked

NHO Telemark

vegard.angen.johnsen@nho.no
Mobil
90506951
Helene Marie Naper

Advokat

NHO Telemark

helene.naper@nho.no
Telefon
41034734
Marina Rasikiene

Lærling

NHO Telemark

marina.rasikiene@nho.no
Mobil
97650486