• NHO Pensjon gjør det enkelt å sikre bedriften en god pensjonsløsning

  Les mer

 • Vestfold fylkeskommune har ambisjon om å bli ett av de grønneste fylkene i Norge. De tror lokal energiproduksjon, distribusjon, lagring og forflytning av energi kan være en både økonomisk, miljøvennlig og fremtidsrettet løsning. De ønsker derfor å etablere «energifabrikker» på Fylkeshuset i Tønsberg og på Færder videregående skole. Nå tar de i bruk innovativ anskaffelse som metode og spør markedet om mulige fremtidsrettede løsninger som kan dekke deres behov.
  "Energifabrikker" i støpeskjeen
  30. juni 2017

  Vestfold fylkeskommune har ambisjon om å bli ett av de grønneste fylkene i Norge. De tror lokal energiproduksjon, distribusjon, lagring og forflytning av energi kan være en både økonomisk, miljøvennlig og fremtidsrettet løsning. De ønsker derfor å etablere «energifabrikker» på Fylkeshuset i Tønsberg og på Færder videregående skole. Nå tar de i bruk innovativ anskaffelse som metode og spør markedet om mulige fremtidsrettede løsninger som kan dekke deres behov.

 • Hvor mange elevplasser bidrar din bedrift til? Hvor mange meter vei? Nå kan du beregne samfunnsbidraget fra din bedrift.
 • Kronikk av Nikolai Boye
 • En vellykket morgenkaffe på Bølgen. Tema var pensjon og datasikkerhet. Og en overraskelse til slutt: En guidet tur med Vebjørn Sand i sin nye utstilling på Bølgen.
  NHO Morgenkaffe på Bølgen
  2. juni 2017

  En vellykket morgenkaffe på Bølgen. Tema var pensjon og datasikkerhet. Og en overraskelse til slutt: En guidet tur med Vebjørn Sand i sin nye utstilling på Bølgen.

 • Forrige uke arrangerte 11 kommuner og Telemark Fylkeskommune seminaret ”Bygg i Tre”.
  Et ekte kinderegg
  30. mai 2017

  Forrige uke arrangerte 11 kommuner og Telemark Fylkeskommune seminaret ”Bygg i Tre”.

 • "Den kjenner best skoen som har den på" er det et ordtak som sier. Grunnlaget for en god innovativ anskaffelsesprosess er en grundig behovskartlegging.
  Lytt til de "med skoen på"
  30. mai 2017

  "Den kjenner best skoen som har den på" er det et ordtak som sier. Grunnlaget for en god innovativ anskaffelsesprosess er en grundig behovskartlegging.

 • Kronikk av: Nikolai Boye (Regiondirektør NHO Telemark), Evy-Anni Evensen (Rådmann Telemark Fylkeskommune, Jan Erik Innvær (Regiondirektør KS BTV)
 • Kronikk av Nikolai Boye
 • Dyrsku´n tildelt prisen "Årets Reiselivsbedrift 2017" av NHO Reiseliv Sør-Norge.
  Suverene på reiseliv
  11. mai 2017

  Dyrsku´n tildelt prisen "Årets Reiselivsbedrift 2017" av NHO Reiseliv Sør-Norge.

 • NHO Pensjon har det beste fra to verdener, er forståelig, enkelt og forutsigbart. Kan du nok om datasikkerhet? kjenner du risikoen?
  NHO Morgenkaffe på Bølgen
  3. mai 2017

  NHO Pensjon har det beste fra to verdener, er forståelig, enkelt og forutsigbart. Kan du nok om datasikkerhet? kjenner du risikoen?

 • Bygg- og anleggsplasser bruker hovedsakelig fossil energi. En rekke offentlige utbyggere står nå samlet og stiller krav til utslippsfrie bygg- og anleggsplasser. For å realisere dette må det legges til rette for et utviklingsløp og dialog mellom offentlige virksomheter som sitter på behovene og markedsaktører som sitter på løsningene.
  Utslippsfrie bygg- og anleggsplasser
  2. mai 2017

  Bygg- og anleggsplasser bruker hovedsakelig fossil energi. En rekke offentlige utbyggere står nå samlet og stiller krav til utslippsfrie bygg- og anleggsplasser. For å realisere dette må det legges til rette for et utviklingsløp og dialog mellom offentlige virksomheter som sitter på behovene og markedsaktører som sitter på løsningene.

 • NHO Telemark arrangerer informasjonsmøte om årets mellomoppgjør.                                       Tirdag 9. mai - Infosalen Herøya Industripark, Porsgrunn kl 12.00-15.00
 • Hvordan kan vi levere tjenesten "elektronisk medisineringsstøtte - fra apotek til mage" på nye måter i framtida? Dette var tema da nærmere 70 deltakere fra leverandører og kommuner nylig møttes på dialogkonferanse.
  Fra apotek til mage
  18. april 2017

  Hvordan kan vi levere tjenesten "elektronisk medisineringsstøtte - fra apotek til mage" på nye måter i framtida? Dette var tema da nærmere 70 deltakere fra leverandører og kommuner nylig møttes på dialogkonferanse.

 • Nettverket "Bygg i Tre Telemark" , ByR Vest-Telemark og Kviteseid Kommune inviterer til treseminaret "Bygg i Tre". Seminaret Bygg i Tre gir kunnskap og inspirasjon om bærekraftige bygg, om tre som byggemateriale og hvordan innovative anskaffelser kan bidra til innovasjon og næringsutvikling.
  Bygg i Tre
  7. april 2017

  Nettverket "Bygg i Tre Telemark" , ByR Vest-Telemark og Kviteseid Kommune inviterer til treseminaret "Bygg i Tre". Seminaret Bygg i Tre gir kunnskap og inspirasjon om bærekraftige bygg, om tre som byggemateriale og hvordan innovative anskaffelser kan bidra til innovasjon og næringsutvikling.

 • Kronikk av Nikolai Boye, NHO Telemark

Aktuelt

Komplett tar en Amazon
14. juli 2017

Komplett har åpnet døren for andre nettbutikker, som nå kan selge sine produkter side om side med Kompletts egne kategorier til nettbutikkens 650.000 kunder.

Kontakt

Nikolai Boye

Regiondirektør

NHO Telemark

nikolai.boye@nho.no
Telefon
90968986
Vegard Angen Johnsen

Seniorrådgiver marked

NHO Telemark

vegard.angen.johnsen@nho.no
Mobil
90506951
Helene Marie Naper

Advokat

NHO Telemark

helene.naper@nho.no
Telefon
41034734
Marina Rasikiene

Lærling

NHO Telemark

marina.rasikiene@nho.no
Mobil
97650486