Den Store Pengedagen i Telemark

Vil du møte viktige lokale aktører som på ulike måter har en rolle i finansiering av bedriftsutvikling og innovasjonsprosjekter i norsk næringsliv?

Pengedagen arrangeres av NHO Telemark, Innovasjon Norge, Gründeruka, Norsk Forskningsråd, Oslofjordfondet og EU-nettverk Viken.

Her etableres en møteplass for etablerte Bedrifter & gründere som trenger finansiering av nye, spennende prosjekter, og finansielle aktører i regionen. Det blir rikelig anledning til å gjennomføre flere speed-dates med arrangørene, banker og andre aktører fra virkemiddelapparatet.»

Dr. Thina Margrethe Saltvedt er invitert for å snakke om det grønne energiskiftet og hvordan finanssektoren nå begynner å prise inn klimarisiko i sine forretningsmodeller, samt hvilken effekt dette kan få på tilgang til finansiering fremover. Før hun startet i Nordea jobbet hun i Norges Bank i området for Finansiell Stabilitet. Thina har en Doctor of Philosophy (Ph.D) grad fra University of Manchester Institute of Science and Technology (UMIST), Storbritannia. 

Vi får også en presentasjon fra investor Espen Kjeldsen. Espen har jobbet med investeringer og aktiv eierkapital siden 2005. Hans hovedfokus har vært investeringer innen industriell teknologi. Espen sine investeringer har blandt annet vært 3D Perception, Abletec, Camp Supply International, Norsk Kjededrift and Tango. Han har også hatt ulike lederposisjoner og styreverv i en rekke selskaper.

Deretter blir det tips og triks fra gründerne selv om hvordan man får en god investor om bord.

Utstillere som du kan booke speed-dates med:

Meld deg først på arrangementet. Deretter booker man speed-dates HER!

PROGRAM:

14. november, Ibsenhuset i Skien

11:00 - Registrering og fingermat/kaffe (enkel lunch)

12:00 - Velkommen

12:15 - Omstilling og grønt skifte også hos investorer? Thina M.   Saltvedt (Nordea Markets)

13:00 - Pause

13:15 - Investor Espen Kjeldsen, Skagerak Maturo

Tips & triks fra gründerne selv: Hvordan få en god investor om bord?

13:35 - Stian Hauge, Synq AS

13:50 - Jan Fredrik Carlsen, Optime Subsea

14:05 - Intro til Speed Dates

14:15 - Første Speed Date (13 + 2 min pause)

15:30 - Siste Speed Date

15:45 - Vel hjem!