Nyheter

 1. Så mye bidrar din bedrift til samfunnet

  27. juni 2017 | Økonomisk politikk og analyse, Østfold, Agder, Buskerud, Finnmark, Hordaland, Innlandet, Møre og Romsdal, Nordland, Oslo og Akershus, Rogaland, Seriøst arbeidsliv og samfunnsansvar, Skatter og avgifter, Sogn og Fjordane, Telemark, Trøndelag, Troms og Svalbard , Vestfold

  Hvor mange elevplasser bidrar din bedrift til? Hvor mange meter vei? Nå kan du beregne samfunnsbidraget fra din bedrift.

 2. NHO Morgenkaffe på Bølgen

  2. juni 2017 | Telemark, Vestfold

  En vellykket morgenkaffe på Bølgen. Tema var pensjon og datasikkerhet. Og en overraskelse til slutt: En guidet tur med Vebjørn Sand i sin nye utstilling på Bølgen.

 3. Et ekte kinderegg

  30. mai 2017 | Leverandørutvikling, Leverandørutvikling, Leverandørutvikling, Telemark, Vestfold

  Forrige uke arrangerte 11 kommuner og Telemark Fylkeskommune seminaret ”Bygg i Tre”.

 4. Lytt til de "med skoen på"

  30. mai 2017 | Buskerud, Leverandørutvikling, Leverandørutvikling, Leverandørutvikling, Telemark, Vestfold

  "Den kjenner best skoen som har den på" er det et ordtak som sier. Grunnlaget for en god innovativ anskaffelsesprosess er en grundig behovskartlegging.

 5. Anskaffelser som regional innovasjonsmotor

  18. mai 2017 | Telemark

  Kronikk av: Nikolai Boye (Regiondirektør NHO Telemark), Evy-Anni Evensen (Rådmann Telemark Fylkeskommune, Jan Erik Innvær (Regiondirektør KS BTV)

 6. Suverene på reiseliv

  11. mai 2017 | Telemark

  Dyrsku´n tildelt prisen "Årets Reiselivsbedrift 2017" av NHO Reiseliv Sør-Norge.

 7. NHO Morgenkaffe på Bølgen

  3. mai 2017 | Telemark, Vestfold

  NHO Pensjon har det beste fra to verdener, er forståelig, enkelt og forutsigbart. Kan du nok om datasikkerhet? kjenner du risikoen?

 8. Utslippsfrie bygg- og anleggsplasser

  2. mai 2017 | Buskerud, Leverandørutvikling, Leverandørutvikling, Leverandørutvikling, Telemark, Vestfold

  Bygg- og anleggsplasser bruker hovedsakelig fossil energi. En rekke offentlige utbyggere står nå samlet og stiller krav til utslippsfrie bygg- og anleggsplasser. For å realisere dette må det legges til rette for et utviklingsløp og dialog mellom offentlige virksomheter som sitter på behovene og markedsaktører som sitter på løsningene.

 9. Tariffseminar: Bli forberedt på lokale lønnsforhandlinger

  25. april 2017 | Telemark

  NHO Telemark arrangerer informasjonsmøte om årets mellomoppgjør.                                       Tirdag 9. mai - Infosalen Herøya Industripark, Porsgrunn kl 12.00-15.00

 10. Fra apotek til mage

  18. april 2017 | Buskerud, Leverandørutvikling, Leverandørutvikling, Leverandørutvikling, Telemark, Vestfold

  Hvordan kan vi levere tjenesten "elektronisk medisineringsstøtte - fra apotek til mage" på nye måter i framtida? Dette var tema da nærmere 70 deltakere fra leverandører og kommuner nylig møttes på dialogkonferanse.

 11. Bygg i Tre

  7. april 2017 | Leverandørutvikling, Leverandørutvikling, Leverandørutvikling, Telemark

  Nettverket "Bygg i Tre Telemark" , ByR Vest-Telemark og Kviteseid Kommune inviterer til treseminaret "Bygg i Tre". Seminaret Bygg i Tre gir kunnskap og inspirasjon om bærekraftige bygg, om tre som byggemateriale og hvordan innovative anskaffelser kan bidra til innovasjon og næringsutvikling.

 12. Grønt byggskifte på gang

  29. mars 2017 | Buskerud, Leverandørutvikling, Leverandørutvikling, Leverandørutvikling, Telemark, Vestfold

  Innspill til konkrete grep den enkelte kommune kan ta for å få til de gode, klimasmarte og innovative løsningene i ulike byggeprosesser i regi av kommunene var den «grønne tråden» gjennom konferansen «Grønt byggskifte«, i regi av Østlandssamarbeidet, Osloregionen og Nasjonalt program for leverandørutvikling.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
...
 1. 10
15 >