Nyheter

 1. Åpning av markedsmuligheter for klima- og miljøvennlige, autonome passasjerferger

  7. november 2016 | Buskerud, Leverandørutvikling, Leverandørutvikling, Leverandørutvikling, Telemark, Vestfold

  Åpning av markedsmuligheter for klima- og miljøvennlige, autonome passasjerferger med utgangspunkt i fergeløsning mellom Husøy og Husvik i Tønsberg kommune er temaet når Tønsberg kommune, i samarbeid med Nasjonalt program for leverandørutvikling og Norsk Forum for Autonome Skip, inviterer til dialogkonferanse 9.des i Næringslivets Hus.

 2. Innovative offentlige innkjøp

  4. november 2016 | Buskerud, Leverandørutvikling, Leverandørutvikling, Leverandørutvikling, Telemark, Vestfold

  Nytt regelverk og mer innovasjon i offentlige anskaffelser var tema da bortimot 100 deltagere fra næringslivet deltok på miniseminar i Drammen. På tilsvarende arrangement i Sandefjord og Porsgrunn samme uke deltok det henholdsvis i overkant av 50 og 40 bedrifter. Og utfra tilbakemeldingene, fikk de matnyttig informasjon.

 3. Arbinn.no: NHOs nye digitale tjeneste for arbeidsgivere

  10. oktober 2016 | Østfold, Agder, Buskerud, Finnmark, Hordaland, Innlandet, Møre og Romsdal, NHO Idrett, Nordland, Oslo og Akershus, Rogaland, Sogn og Fjordane, Telemark, Trøndelag, Troms og Svalbard , Vestfold

  For å gi deg lettere tilgang til informasjon om arbeidsrett og HMS-spørsmål, har NHO-felleskapet laget en ny nettjeneste – arbinn.no.

 4. Felles responssenter for midt og sør

  4. oktober 2016 | Buskerud, Leverandørutvikling, Leverandørutvikling, Leverandørutvikling, Telemark

  Kongsbergregionen vil i samarbeid med Værnesregionen i Trøndelag gjennomføre en felles anskaffelse av responssenter for velferdsteknologi.

 5. Jenter og teknologi

  28. september 2016 | Telemark

  Jenter i ungdomsskolen og deres foreldre har lite kunnskap om hvilke teknologiutdanninger som finnes og de unike jobbmuligheter knyttet til teknologi. Det haster det å gjøre noe med.

 6. Miniseminar om offentlige innkjøp

  15. september 2016, 2.november i Porsgrunn | Leverandørutvikling, Telemark

  Om nytt regelverk som trer i kraft 1. januar 2017 og om innovative offentlige anskaffelser - hva betyr det for deg som leverandør?

 7. Siemens: - Et av de viktigste ansattgodene er NHO Pensjon

  8. september 2016 | Østfold, Agder, Buskerud, Finnmark, Hordaland, Innlandet, Møre og Romsdal, Nordland, Oslo og Akershus, Rogaland, Sogn og Fjordane, Telemark, Trøndelag, Troms og Svalbard , Vestfold

  Pensjonsordningen bidrar til å tiltrekke seg nye ansatte – og holde på de gamle.

 8. Telemark i kommune-NM

  7. september 2016 | Telemark

  I NHO Telemark har vi nylig presentert resultatene fra KommuneNM 2016. Det er ikke god lesing for Telemark.

 9. Jenter reiser landet rundt for å inspirere flere til å ta utdanning innen teknologi

  30. august 2016 | Østfold, Agder, Finnmark, Hordaland, Innlandet, Jenter og teknologi, Kompetanse og utdanning, Møre og Romsdal, Nordland, Oslo og Akershus, Rogaland, Telemark, Trøndelag, Troms og Svalbard

  - Jeg håper min historie kan motivere flere jenter til å velge en utdanning innen teknologi, sier Ellen Therese Rasmussen. Hun er av dem som nå drar ut på turné.

 10. Gründereventyret

  12. august 2016 | Telemark

  I løpet av høsten vil NHO Telemark presentere noen av våre medlemsbedrifter. Først ut er Aarnes Kafeteria på Gvarv.

 11. KommuneNM

  2. august 2016 | Telemark

  Porsgrunn er best i fylket, men det gir bare 38. plass i NHOs kommune-kåring. Staten bør slå sammen kommuner, mener NHOs Nikolai Boye.

 12. Fremtidens digitale løsninger for barnehager og skoler

  8. juli 2016, OFFENTLIG ANSKAFFELSE | Buskerud, Leverandørutvikling, Leverandørutvikling, Leverandørutvikling, Telemark

  De 7 kommunene i Kongsbergregionen vil gjøre hverdagen i skole og barnehage enklere ved å finne de optimale digitale løsningene. De inviterer derfor leverandører knyttet til IKT-løsninger for skole- og oppvekstsektoren til dialog knyttet til Kongsbergregionens planlagte anskaffelse av fremtidens digitale løsninger for barnehager og skoler.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
...
 1. 10
16 >