Statsministerbesøk på Herøya Industripark

Statsminister Erna Solberg og vår administrerende direktør Kristin Skogen Lund besøkte i dag Yaras anlegg på Herøya Industripark.

Statsminister Erna Solberg og adm.direktør Kristin Skogen Lund i ett av kontrollrommene på Yara sammen med fabrikkdirektøren, en lærling og en prosessoperatør.

Publisert 22.05.15

Telemark

På toppen av Yara tårnet viste direktør Thor Oscar Bolstad og Nikolai Boye vårt felles bo- og arbeidsmarked Siljan, Skien, Porsgrunn, Bamble, Kragerø og Drangedal. Begge understreket betydningen av å samle disse kommunene til en stor kommune. Det vil styrke Grenlands muskel som næringsutvikler i Telemark. En stor kommune vil kunne se boligbygging, næringsområder og transportbehov  i sammenheng, og gjøre Grenland enda mer attraktivt for ny kompetanse.

Etter tårnbesøket ble det tid til en god prat på adminiet mellom lederne fra prosessindustribedriftene, Erna Solberg, Kristin Skogen Lund og Nikolai Boye. Tema var industriens rammevilkår i Norge herunder omstilling for en ny framtid, tilgang på kapital, kompetanse, CO2 håndtering i et internasjonalt perspektiv med mer.