Nasjonalt program

Mer informasjon

Innovative anskaffelser

Pådriver for at offentlig innkjøp skal gi innnovasjon, modernisere stat/kommune og utvikle næringslivet. Konkret. Enkelt. Lønnsomt.

Nyheter

 • "Energifabrikker" i støpeskjeen

  Vestfold fylkeskommune tar i bruk innovativ anskaffelse som metode og spør markedet om mulige fremtidsrettede løsninger!

  30. juni 2017
 • Grønn business konferanse

  Vellykket og inspirerende morgen på 4. Losjerad. Det var flere som tok seg turen til Drammens teater tross for den overraskende snøen som dalte ned denne maidagen.

  10. mai 2017
 • Et ekte kinderegg

  Forrige uke arrangerte 11 kommuner og Telemark Fylkeskommune seminaret ”Bygg i Tre”.

  30. mai 2017
 • Utslippsfrie bygg- og anleggsplasser

  Bygg- og anleggsplasser bruker hovedsakelig fossil energi. En rekke offentlige utbyggere står nå samlet og stiller krav til utslippsfrie bygg- og anleggsplasser. For å realisere dette må det legges til rette for et utviklingsløp og dialog mellom offentlige virksomheter som sitter på behovene og markedsaktører som sitter på løsningene.

  2. mai 2017
 • Lytt til de "med skoen på"

  "Den kjenner best skoen som har den på" er det et ordtak som sier. Grunnlaget for en god innovativ anskaffelsesprosess er en grundig behovskartlegging.

  30. mai 2017
 • Fra apotek til mage

  Hvordan kan vi levere tjenesten "elektronisk medisineringsstøtte - fra apotek til mage" på nye måter i framtida? Dette var tema da nærmere 70 deltakere fra leverandører og kommuner nylig møttes på dialogkonferanse.

  18. april 2017

Kontakt

Cecilie Møller Endresen

Seniorrådgiver

NHO Buskerud

cecilie.m.endresen@nho.no
Telefon
99702688