• NHO Pensjon gjør det enkelt å sikre bedriften en god pensjonsløsning

  Les mer

  NHO Troms og Svalbard skal på medlemsturne i uke 41. Vi hører gjerne fra deg om du ønsker besøk. Du setter agendaen.
  Har du lyst på besøk?
  26. februar 2016

  NHO Troms og Svalbard skal på medlemsturne i uke 41. Vi hører gjerne fra deg om du ønsker besøk. Du setter agendaen.

 • Nå sendes NHOs arbeidsgiverbarometer ut. Her ønsker vi svar på hvilke utfordringer du som arbeidsgiver har på sentrale områder i norsk arbeidsliv.
  – Vi trenger dine innspill
  2. juni 2016

  Nå sendes NHOs arbeidsgiverbarometer ut. Her ønsker vi svar på hvilke utfordringer du som arbeidsgiver har på sentrale områder i norsk arbeidsliv.

 • Leverer eller planlegger din bedrift å levere varer/tjenester til det offentlige? Da må du kjenne til lærlingforskriften.
 • Made in Norway - på jobb for en grønn hverdag er tittelen på årskonferansen i 2017. I år legges den til Harstad og vi ønsker deg velkommen til Scandic Harstad, torsdag 30. mars.
  Velkommen til årskonferanse i Harstad
  19. januar 2017

  Made in Norway - på jobb for en grønn hverdag er tittelen på årskonferansen i 2017. I år legges den til Harstad og vi ønsker deg velkommen til Scandic Harstad, torsdag 30. mars.

 • Marit Heimdal startet i januar som ny regionsansvarlig for Ringer i vannet i Troms, Finnmark og Innlandet.
 • Aps kompromiss om konsekvensutredning utenfor Lofoten, Vesterålen og Senja er dårlig nytt for de som ønsker en kunnskapsbasert oljepolitikk, mener NHO-sjef Kristin Skogen Lund.
  Skuffende Lofoten-kompromiss
  10. januar 2017

  Aps kompromiss om konsekvensutredning utenfor Lofoten, Vesterålen og Senja er dårlig nytt for de som ønsker en kunnskapsbasert oljepolitikk, mener NHO-sjef Kristin Skogen Lund.

 • Helt siden starten har Erik Taraldsen og Thon Hotel Lofoten samarbeidet med lokale opplevelsesbedrifter og matprodusenter. Resultatet er vekst i det lokale reiselivsmarkedet, og vekst i den samlede verdiskapingen på reisemålet. Fremtidens reiseliv må være bærekraftig. Det er derfor ikke tilfeldig at vinneren har valgt å bruke havet til energiforsyning, og at lokale matprodusenter leverer råvarer til restauranten.
  Gratulerer til Thon Hotel Lofoten som vinner av Nordnorsk markedsføringspris
  4. januar 2017

  Helt siden starten har Erik Taraldsen og Thon Hotel Lofoten samarbeidet med lokale opplevelsesbedrifter og matprodusenter. Resultatet er vekst i det lokale reiselivsmarkedet, og vekst i den samlede verdiskapingen på reisemålet. Fremtidens reiseliv må være bærekraftig. Det er derfor ikke tilfeldig at vinneren har valgt å bruke havet til energiforsyning, og at lokale matprodusenter leverer råvarer til restauranten.

 • Vi ønsker at flere tenker på næringslivet med glede og respekt, ser viktigheten av engasjerte bedriftseiere i lokalsamfunn, ser arbeidsgivere med hjerter som brenner for bedriften, kvalitet i det de leverer og ikke minst sine ansatte.
  Nyttårsønsker!
  21. desember 2016

  Vi ønsker at flere tenker på næringslivet med glede og respekt, ser viktigheten av engasjerte bedriftseiere i lokalsamfunn, ser arbeidsgivere med hjerter som brenner for bedriften, kvalitet i det de leverer og ikke minst sine ansatte.

 • NHO Troms og Svalbard ønsker alle våre medlemmer og samarbeidspartnere en riktig god jul og et godt nyttår.
  God jul og godt nyttår
  20. desember 2016

  NHO Troms og Svalbard ønsker alle våre medlemmer og samarbeidspartnere en riktig god jul og et godt nyttår.

 • Nord i Sør har i løpet av det siste tiåret befestet sin posisjon som den viktigste nordnorske møteplassen utenfor landsdelen. Statsminister Erna Solberg og utfordrer Jonas Gahr Støre innleder valgåret med å rette blikket mot nord og mot havet.
  Vi ses på Nord i Sør konferansen
  20. desember 2016

  Nord i Sør har i løpet av det siste tiåret befestet sin posisjon som den viktigste nordnorske møteplassen utenfor landsdelen. Statsminister Erna Solberg og utfordrer Jonas Gahr Støre innleder valgåret med å rette blikket mot nord og mot havet.

Aktuelt

Nå bør du som arbeidsgiver forberede deg på den nye a-ordningen – innrapporteringen om ansatte og deres inntekt til Skatteetaten, NAV og SSB. Den kommer 1. januar 2015.
Ny rapportering om ansatte
A-ORDNINGEN - 10. oktober 2014

Nå bør du som arbeidsgiver forberede deg på den nye a-ordningen – innrapporteringen om ansatte og deres inntekt til Skatteetaten, NAV og SSB. Den kommer 1. januar 2015.

Kontakt

Christian Chramer

Kommunikasjonsdirektør

Kommunikasjon

christian.chramer@nho.no
Mobil
92882360
Vibeke Tannvik

Rådgiver

NHO Troms og Svalbard

vibeke.tannvik@nho.no
Mobil
95077221
Juha Seppola

Advokat

NHO Troms og Svalbard

juha.seppola@nho.no
Mobil
90851181
Ellen Klaussen

Sekretær

NHO Troms og Svalbard

ellen.klaussen@nho.no
Mobil
97766263
Charlotte Lindquister

Prosjektleder politikk og kommunikasjon

NHO Troms og Svalbard

charlotte.lindquister@nho.no
Mobil
92212830