Nyheter

 1. Politiet advarer mot svindel

  3. mai 2018 | NHO Arktis

  Troms politidistrikt har i det siste mottatt flere anmeldelser om såkalt direktørsvindel, der både bedrifter og foreninger er forsøkt lurt til å overføre penger. Nå ber de bedrifter være særlig oppmerksom på svindelforsøk!

 2. Partene enige - storstreik avverget

  8. april 2018 | Østfold, Agder, Buskerud, Finnmark, Innlandet, Lønnsoppgjøret, Møre og Romsdal, NHO Arktis, Nordland, Oslo og Akershus, Rogaland, Sogn og Fjordane, Telemark, Trøndelag, Vestfold og Telemark, Vestlandet

  15 timer på overtid ble NHO og LO/YS enige i årets tariffoppgjør.

 3. Det går godt i nord

  16. mars 2018 | NHO Arktis

  Det er ikke rart at bedriftene i nord er optimistiske, for landsdelen preges av økt sysselsetting og sterk eksportvekst. Dette er mulighetenes region, og fremtiden er lys, men vår største utfordring er å skaffe nok folk. Det er i nord bedriftene sliter mest med å få tak i kvalifisert arbeidskraft.

 4. Nytt styre i NHO Arktis

  16. mars 2018 | NHO Arktis

  NHO Arktis er nå formelt sammenslått. Nytt styre er på plass etter at årsmøtene i NHO Finnmark og NHO Troms og Svalbard besluttet å forsere sammenslåingperioden. Se hvem som sitter i det nye styre nedenfor.

 5. Den beste metoden for rekruttering

  15. mars 2018 | NHO Arktis

  I år fyller SSP persontransport 50 år og aldri har de vært bedre på arbeidsinkludering. Det er ikke lett å få tak i kvalifisert arbeidskraft i deres bransje. Med en rekordlav arbeidsledighet på 1,7 prosent i februar 2018 må man finne alternative metoder for å dekke behovet for arbeidskraft.

 6. NHO Arktis Årskonferanse 2018

  10. mars 2018 | NHO Arktis

  Årets konferanse handler om hvordan vi får flest mulig i jobb. Dette sikrer et godt samfunn å leve i for alle. Derfor må vi sørge for at bedrifter utvikler seg og vokser slik at de skaper og bevarer arbeidsplasser.

 7. Sammen for bedre klima

  17. januar 2018 | NHO Arktis

  Denne uken inviterer arbeidslivets parter til klimadugnad. Vi gjør det med utgangspunktet i at et bedre klima starter i arbeidslivet, og vi som jobber der har ansvar for å finne de gode løsningene sammen.

 8. Forside

  16. januar 2018 | NHO Arktis
 9. Samfunnsbidraget

  29. desember 2017 | NHO Arktis

  Bedrifter har en svært sentral plass i alle lokalsamfunn. Nå har NHO lansert samfunnsbidraget der lokale bedrifter på en enkel måte kan finne ut hvor mye av den norske velferden bedriften finansierer.

 10. God jul

  20. desember 2017 | NHO Arktis

  NHO Arktis ønsker alle våre medlemmer og samarbeidspartnere en riktig god jul og ett godt nyttår!

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
...
9 >