Nyheter

 1. Ny regiondirektør

  30. november 2016 | Troms og Svalbard

  Målfrid Baik er konstituert som regiondirektør for NHO Troms og Svalbard

 2. Vant innovasjonspris – ga bort pengene

  8. november 2016 | Troms og Svalbard

  NHO-bedriften Moolight Mountain Gear fra Kvænangen i Troms vant Agenda Nord-Norges innovasjonspris på 100 000 kroner. Det første gründeren Bjarte Hollevik gjorde etter at applausen hadde stilnet var å gi bort pengene til en gründer som trengte pengene mer enn han.

 3. Arbinn.no: NHOs nye digitale tjeneste for arbeidsgivere

  10. oktober 2016 | Østfold, Agder, Buskerud, Finnmark, Hordaland, Innlandet, Møre og Romsdal, NHO Idrett, Nordland, Oslo og Akershus, Rogaland, Sogn og Fjordane, Telemark, Trøndelag, Troms og Svalbard , Vestfold

  For å gi deg lettere tilgang til informasjon om arbeidsrett og HMS-spørsmål, har NHO-felleskapet laget en ny nettjeneste – arbinn.no.

 4. Statsbudsjettet 2017

  7. oktober 2016 | Troms og Svalbard

  Statsbudsjettet legger til rette for at bedriftene kan skape og sikre arbeidsplasser. NHO er relativt forøyd med prioriteringen på samferdsel, forskning og målrettede tiltak for sysselsetting, som er det viktigste å satses på, men vi skulle gjerne sett raskere gjennomføring av skattereformen.

 5. Blir NHOs nye kommunikasjonsdirektør

  5. oktober 2016 | Troms og Svalbard

  Christian Chramer (42) blir ny kommunikasjonsdirektør i Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO). Han kommer fra stillingen som regiondirektør for NHO Troms og Svalbard.

 6. Fylkesmannens kommunekart

  29. september 2016 | Troms og Svalbard

  NHO roser fylkesmannen i Troms for det nye kommunekartet, der 10 av dagens småkommuner blir borte.

 7. Følg oss i sosiale medier

  19. september 2016 | Troms og Svalbard

  Få nyttige tips om endringer som påvirker din bedrift, medlemsfordeler og bli med på besøk til våre medlemsbedrifter.

 8. Siemens: - Et av de viktigste ansattgodene er NHO Pensjon

  8. september 2016 | Østfold, Agder, Buskerud, Finnmark, Hordaland, Innlandet, Møre og Romsdal, Nordland, Oslo og Akershus, Rogaland, Sogn og Fjordane, Telemark, Trøndelag, Troms og Svalbard , Vestfold

  Pensjonsordningen bidrar til å tiltrekke seg nye ansatte – og holde på de gamle.

 9. Gunnar Nilssen til ny reiselivsjobb

  31. august 2016 | Troms og Svalbard

  NHO har ansatt Gunnar Nilssen (59) som ny seniorrådgiver reiseliv. Gunnar kommer fra Reiseliv i Nord og skal nå jobbe på fulltid med næringspolitikk for reiselivsnæringen i Nord-Norge.

 10. Jenter reiser landet rundt for å inspirere flere til å ta utdanning innen teknologi

  30. august 2016 | Østfold, Agder, Finnmark, Hordaland, Innlandet, Jenter og teknologi, Kompetanse og utdanning, Møre og Romsdal, Nordland, Oslo og Akershus, Rogaland, Telemark, Trøndelag, Troms og Svalbard

  - Jeg håper min historie kan motivere flere jenter til å velge en utdanning innen teknologi, sier Ellen Therese Rasmussen. Hun er av dem som nå drar ut på turné.

 11. KommuneNM2016

  2. august 2016 | Troms og Svalbard

  Forbedringspotensialet blant kommune i Troms er stort viser NHOs KommuneNM for 2016, hvor landets 428 kommuner rangeres etter 21 indikatorer. Det er kun Tromsø som er blant de 100 beste kommunene.

 12. Bli ambassadør for Nord-Norge

  13. juli 2016 | Troms og Svalbard

  Agenda Nord-Norge som eies av NHO, LO og SpareBank 1 Nord-Norge lyser nå ut 12 plasser til sitt ambassadørprogram. Er du mellom 25 og 35 og kommer fra eller bor i den nordlige landsdelen er dette tidenes mulighet for å lære landsdelen bedre å kjenne og utvikle din stemme for å bidra i utviklingen av Nord-Norge.

 13. Nord-Norge trenger arbeidskraft!

  20. juni 2016 | Troms og Svalbard

  NHO-bedriftene i Troms opplever markedssituasjonen som vesentlig bedre enn landsgjennomsnittet. I andre kvartal 2016 mener et klart flertall av bedriftene at markedssituasjonen er god og har et optimistisk fremtidsbilde. Det de bekymrer seg over er rekruttering og tilgang på kompetent arbeidskraft.

 14. Bilfritt sentrum – mulig om det gjøres riktig

  9. juni 2016 | Troms og Svalbard

  Et bysentrum uten biltrafikk er ikke en dødsdom for et levende sentrum, men næringslivet vil ikke være uberørt. Det kan gi fordeler for noen og store ulemper for andre. Dette må politisk ledelse ta hensyn til i sin iver etter å begrense biltrafikken i Tromsø.

 15. Dialogmøte om sentrumsutviklingen i Tromsø

  2. juni 2016 | Troms og Svalbard

  Tromsø kommune ved byråd for byutvikling har varsel at Skippergaten vil stenges for biltrafikk og det vil innføres bompenger i Tromsø. Nå inviterer kommunen sammen med NHO Troms og Svalbard og Næringsforeningen i Tromsregionen til debatt 10. juni på Kystens Hus.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
...
 1. 10
11 >