Nyheter

 1. EØS-avtalen skaper trygghet for arbeidsplassene våre

  8. mai 2017 | Troms og Svalbard

  Vi er stolte av det gode samarbeidet NHO har med LO her i nord. Det er et samarbeid om å sikre gode arbeidsplasser. Et samarbeid om å skape nye arbeidsplasser i industri- og næringsliv for fremtidens Arktis.

 2. Regjeringen leverer!

  5. april 2017 | Troms og Svalbard

  Historisk samferdselsløft for Troms. Store og viktige samferdselsprosjekter er inne i kommende NTP.

 3. Dette må du vite om lærlingforskriften

  6. februar 2017 | Troms og Svalbard

  Leverer eller planlegger din bedrift å levere varer/tjenester til det offentlige? Da må du kjenne til lærlingforskriften.

 4. Velkommen til årskonferanse i Harstad

  19. januar 2017 | Troms og Svalbard

  Made in Norway - på jobb for en grønn hverdag er tittelen på årskonferansen i 2017. I år legges den til Harstad og vi ønsker deg velkommen til Scandic Harstad, torsdag 30. mars.

 5. Ny regionansvarlig i Ringer i Vannet

  19. januar 2017 | Troms og Svalbard

  Marit Heimdal startet i januar som ny regionsansvarlig for Ringer i vannet i Troms, Finnmark og Innlandet.

 6. Skuffende Lofoten-kompromiss

  10. januar 2017 | Energi og klima, Troms og Svalbard

  Aps kompromiss om konsekvensutredning utenfor Lofoten, Vesterålen og Senja er dårlig nytt for de som ønsker en kunnskapsbasert oljepolitikk, mener NHO-sjef Kristin Skogen Lund.

 7. Gratulerer til Thon Hotel Lofoten som vinner av Nordnorsk markedsføringspris

  4. januar 2017 | Troms og Svalbard

  Helt siden starten har Erik Taraldsen og Thon Hotel Lofoten samarbeidet med lokale opplevelsesbedrifter og matprodusenter. Resultatet er vekst i det lokale reiselivsmarkedet, og vekst i den samlede verdiskapingen på reisemålet. Fremtidens reiseliv må være bærekraftig. Det er derfor ikke tilfeldig at vinneren har valgt å bruke havet til energiforsyning, og at lokale matprodusenter leverer råvarer til restauranten.

 8. Nyttårsønsker!

  21. desember 2016 | Troms og Svalbard

  Vi ønsker at flere tenker på næringslivet med glede og respekt, ser viktigheten av engasjerte bedriftseiere i lokalsamfunn, ser arbeidsgivere med hjerter som brenner for bedriften, kvalitet i det de leverer og ikke minst sine ansatte.

 9. God jul og godt nyttår

  20. desember 2016 | Troms og Svalbard

  NHO Troms og Svalbard ønsker alle våre medlemmer og samarbeidspartnere en riktig god jul og et godt nyttår.

 10. Vi ses på Nord i Sør konferansen

  20. desember 2016 | Troms og Svalbard

  Nord i Sør har i løpet av det siste tiåret befestet sin posisjon som den viktigste nordnorske møteplassen utenfor landsdelen. Statsminister Erna Solberg og utfordrer Jonas Gahr Støre innleder valgåret med å rette blikket mot nord og mot havet.

 11. Ny regiondirektør

  30. november 2016 | Troms og Svalbard

  Målfrid Baik er konstituert som regiondirektør for NHO Troms og Svalbard

 12. Vant innovasjonspris – ga bort pengene

  8. november 2016 | Troms og Svalbard

  NHO-bedriften Moolight Mountain Gear fra Kvænangen i Troms vant Agenda Nord-Norges innovasjonspris på 100 000 kroner. Det første gründeren Bjarte Hollevik gjorde etter at applausen hadde stilnet var å gi bort pengene til en gründer som trengte pengene mer enn han.

 13. Arbinn.no: NHOs nye digitale tjeneste for arbeidsgivere

  10. oktober 2016 | Østfold, Agder, Buskerud, Finnmark, Hordaland, Innlandet, Møre og Romsdal, NHO Idrett, Nordland, Oslo og Akershus, Rogaland, Sogn og Fjordane, Telemark, Trøndelag, Troms og Svalbard , Vestfold

  For å gi deg lettere tilgang til informasjon om arbeidsrett og HMS-spørsmål, har NHO-felleskapet laget en ny nettjeneste – arbinn.no.

 14. Statsbudsjettet 2017

  7. oktober 2016 | Troms og Svalbard

  Statsbudsjettet legger til rette for at bedriftene kan skape og sikre arbeidsplasser. NHO er relativt forøyd med prioriteringen på samferdsel, forskning og målrettede tiltak for sysselsetting, som er det viktigste å satses på, men vi skulle gjerne sett raskere gjennomføring av skattereformen.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
...
 1. 10
11 >