50 bedrifter på 5 dager. Hva ble resultatet?

I april la NHOs regionkontor ut på en fem dagers turne hvor målet var å besøke minst 50 bedrifter i Troms. Da uka var over hadde vi møtt 90 bedrifter fra Kvænangen i nord til Harstad i sør.

Bildekollage fra NHO Troms og Svaldbard-turneen: 50 bedrifter på 5 dager.

Bildekollage fra NHO Troms og Svaldbard-turneen: 50 bedrifter på 5 dager.

Publisert 03.07.15

NHO Arktis

- Spennet blant våre medlemsbedrifter er stort fra små selskaper med en medarbeider til konsern med flere tusen ansatte. Fellesnevneren er en stor tro på at det er i Nord-Norge det skjer virkelig spennende ting innen næringsliv og samfunnsutvikling, sier Christian Chramer som er regiondirektør for Troms og Svalbard.

Målet med turneen var å styrke dialogen med medlemmene og få et bedre innblikk i jobbhverdagen til ansatte, ledelse og eiere.

- Turneen er godt dokumenter på regionens facebook sider og vi fikk prøvd oss i oppvasken på pizzarestaurant, i blomsterbinding og som bollebaker på nattskift, sier Chramer.

- Innspillene til NHOs prioriteringer og arbeidsform fremover var mange og svært nyttige. Nøkkelområder er samferdsel, kompetanse og forutsigbare rammevilkår for næringslivet. Vi ser frem til flere treff med medlemsbedriftene og til nye speed-datingsmuligheter i tiden som kommer. Vil dere ha besøk er det bare å ta kontakt, sier Christian Chramer.  

Kontakt oss

Christian Chramer

Direktør

Område Medlem og region

christian.chramer@nho.no
Mobil
92882360