Skal besøke 50 bedrifter på fem dager

I uke 18 skal NHOs regiondirektør Christian Chramer og medarbeidere ved NHO Troms og Svalbard besøke 50 bedrifter. Søndag 26. starter Troms-turneen på Kvænangsfjellet og de neste fire dagene skal flest mulig medlemsbedrifter besøkes på vei fra nord til sør i fylket.

Publisert 31.03.15

NHO Arktis

- Det er viktig for NHO Troms og Svalbard å styrke og utvikle dialogen med medlemmer og potensielle medlemmer. Det første prosjektet gjøres som "50 bedrifter på fem dager". Målet er å treffe bedriftsledere, ansatte og lærlinger i ulike settinger og hensikten er å knytte kontakt og fortelle hvordan NHO vil jobbe fremover og få innspill fra medlemsbedriftene, sier regiondirektør Christian Chramer.

På fem dager skal NHO Troms og Svalbard få til flest mulig 30-minutters møter av god kvalitet. Det betyr at det blir speed-dating i Troms hvor mangfoldet i regionens næringsliv vil komme klart til syne. Medlemsbedrifter hjemmehørende i alle NHOs landsforeninger skal få besøk og gi viktig innsikt i hverdagen til ledelse og de ansatte. - Vi håper på mangfoldige møter som for eksempel kan foregå på et møterom, et kontor, i frisørstolen, i førerhuset på en lastebil, med joggesko, på en brakkerigg, ved mærkanten, i hotell-lobbyen, på en byggeplass eller i et produksjonslokale, sier Chramer.

Bedrifter som ønsker besøk kan ta kontakt med regiondirektør Christian Chramer på telefon 928 82 360 eller på epost. Mandag 27. besøkes Nord-Troms, tirsdag 28. tilbringes i Tromsø, onsdag 29. står Harstad-regionen og Sør-Troms for tur. Torsdag 30. skal vi være i Midt-Troms-regionen.

Agendaen er åpen og vil i stor grad styres av bedriftene som besøkes. Vi snakker gjerne om tema som rekruttering, kompetanse, samferdsel, arbeidsmiljølov, pensjonsalder og tilskuddsordninger. I tillegg vil vi gjerne ha innspill fra bedriftene på hvordan informasjon fra NHO sentralt og regionforeningen kan utvikles for å møte bedriftens behov.

- Med nesten 1000 medlemsbedrifter i Troms og på Svalbard klarer vi ikke å nå over alle og for enkelte vil tiden ikke passe. Vi ser på dette som en ny start på dialogen og vil komme tilbake med flere møtetider og arenaer i tiden som kommer, sier Chramer

Kontakt oss

Christian Chramer

Direktør

Medlem og region

christian.chramer@nho.no
Mobil
92882360