Bli ambassadør for Nord-Norge

Agenda Nord-Norge som eies av NHO, LO og SpareBank 1 Nord-Norge lyser nå ut 12 plasser til sitt ambassadørprogram. Er du mellom 25 og 35 og kommer fra eller bor i den nordlige landsdelen er dette tidenes mulighet for å lære landsdelen bedre å kjenne og utvikle din stemme for å bidra i utviklingen av Nord-Norge.

#205

Ambassadører på tur Fotograf: Agenda Nord-Norge

Publisert 13.07.16

NHO Arktis

Ambassadørprogrammet ble etablert i 2015 og første kull har gjennomført fem av syv samlinger. På sin nordnorske kunnskapsreise har de besøkt hele landsdelen fra kyst til innland og fra by til bygd. I tillegg har de besøkt UD i Brussel, statsministerens kontor, NHO og LOs ledelse i Oslo og møtt politikere, næringsliv og organisasjoner lokalt, regionalt og nasjonalt. Gjennom møter, foredrag, samtaler og egne presentasjoner og oppgaver legges grunnlaget for ny stemmer fra nord som kan snakke om og utvikle den ressurssterke landsdelen i nord.

 

Fristen for å søke opptak på 2016/2017-kullet er 10. august og du finner all informasjon om programmet og framgangsmåte her: http://agendanordnorge.no/brenner-du-for-nord-norge/