Blir NHOs nye kommunikasjonsdirektør

Christian Chramer (42) blir ny kommunikasjonsdirektør i Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO). Han kommer fra stillingen som regiondirektør for NHO Troms og Svalbard.

Christian Chramer

Christian Chramer, regiondirektør i NHO Troms og Svalbard Fotograf: Moment Studio

Publisert 05.10.16

NHO Arktis

Regiondirektør i Finnmark, Målfrid Baik vil inntil videre overta ansvaret for NHO Troms og Svalbard, og vil dermed fungere som regiondirektør for begge NHOs kontorer i disse to fylkene.

-    Det har vært svært givende å jobbe med og for medlemmene i Troms og Svalbard og for utviklingen av landsdelen. Å få mulighet til å jobbe tett på ledelsen i NHO og bidra i utviklingen av NHOs kommunikasjon for å fremme næringslivets interesser var en mulighet som jeg ikke kunne la gå fra meg. Jeg ser frem til å ta med meg erfaringene fra jobben i Nord-Norge og er trygg på at arbeidet i nord videreføres av mine mange dyktige kolleger og Målfrid Baik som fungerer som regiondirektør for begge de to nordligste fylkene, sier Charmer.

Chramer har vært regiondirektør i NHO i halvannet år. Han kom fra stillingen som kommunikasjonsdirektør i Norges Sjømatråd, hvor han også i en periode var direktør for Sjømatrådets aktiviteter i Sørøst-Asia. Chramer har erfaring fra kommunikasjonsjobber i Forsvaret, og er utdannet fra Krigsskolen.

Viseadministrerende direktør, Ole Erik Almlid i NHO ser frem til å få Chramer inn i jobben som kommunikasjonsdirektør.

-   Christian har gjort en strålende jobb som regiondirektør, og kombinert med hans kommunikasjonserfaring, er jeg trygg på at han vil bidra til å utvikle og løfte NHO videre til beste for norsk næringsliv, sier Almlid.