Er din bedrift årets nyskaper?

Bildetekst: Chief Financial Officer Kenny Strandberg i Farsund-bedriften Green Tech Marine AS, fikk overrakt NHOs nyskapingspris av kronprins Haakon. NHO-sjef Kristin Skogen Lund til venstre. (Foto: Hampus Lundgren/NHO).

Publisert 16.03.15

NHO Arktis

NHO skal dele ut årets Nyskapingsprisen 2015 og vi er på jakt etter gode kandidater fra Troms og Svalbard. Kjenner du noen som har fått til en knallgod innovasjon eller har du et nytt produkt, en tjeneste eller et selskap som bør nomineres? Da vil vi svært gjerne høre fra deg!

Nyskapingsprisen 2014 ble vunnet av Lygndal-firmaet Green Tech som leverer rensesystem for skipseksos. I august skal årets vinner kåres under NHO-arrangement Småtinget i Fredrikstad og selvsagt håper vi at en NHO-bedrift fra Troms- eller Svalbard skal stikke av med seieren. 

 Forslagene vil bli vurdert etter disse kriteriene: Lønnsomhet og levedyktighet, grad av nyskaping, fremtidsretting og at bedriften er en rollemodell for unge mennesker.

Frist for å melde inn kandidater er 30. mai. Forslag kan sendes til Ann-Kristin Edvardsen på ann-kristin.edvardsen@nho.no