Fra Arctic Frontiers til nord-norsk næringsliv

NHO Troms og Svalbard har ansatt Vibeke Tannvik som ny prosjektleder. Tannvik kommer fra Akvaplan Niva i Tromsø hvor hun har jobbet med konferansen Arctic Frontiers og prosjektet Emerging Leaders.

Publisert 08.04.15

NHO Arktis


Vibeke TannvikVibeke Tannvik har de siste tre årene vært med på å løfte Arctic Frontiers til en av regionens største konferanser og en av verdens viktigste møteplasser for arktisk forskning, politikk og næringsutvikling. Nå skal hun bidra til å løfte NHOs møteplasser for medlemsbedriftene og styrke organisasjonen på kommunikasjon og medlemskontakt i Troms og på Svalbard.

Styrker laget

–  Jeg er veldig spent og motivert for den nye jobben og ser frem til å bli en del av teamet som bidrar til bedre vilkår for næringslivet i vår region, sier Tannvik.

NHO Troms og Svalbard representer 973 medlemsbedrifter i regionen og vil i tiden fremover styrke sitt arbeid med politisk gjennomslag og medlemskontakt.

-  Vi styrker laget ved ansettelsen av Vibeke som kommer fra et dynamisk kunnskapsmiljø med imponerende resultater. Kompetansen Vibeke bringer inn fra reiselivsnæring, studier i statsvitenskap og ledelse av større arrangement og kompetanseprogram er gull verdt for NHO. Vi er svært glad for at Vibeke har takket ja til å jobbe hos oss, sier regiondirektør Christian Chramer i NHO.

Vibeke Tannvik begynner hos NHO Troms og Svalbard 1. juni 2015 og vil ha kontorsted i Tromsø.