Gunnar Nilssen til ny reiselivsjobb

NHO har ansatt Gunnar Nilssen (59) som ny seniorrådgiver reiseliv. Gunnar kommer fra Reiseliv i Nord og skal nå jobbe på fulltid med næringspolitikk for reiselivsnæringen i Nord-Norge.

Gunnar Nilssen

Gunnar Nilssen NHO Reiseliv Fotograf: NHO

Publisert 31.08.16

NHO Arktis

-   Jeg ser frem til å gå inn i en ny og mer utadrettet rolle for NHO og NHO reiseliv i Nord-Norge. Dette var en jobbmulighet som jeg måtte gripe, sier Gunnar Nilssen som har mer enn 30 års erfaring fra reiselivsnæringen.

Stillingen hadde 41 søkere da den ble utlyst tidligere i sommer. – Reiselivsnæringen er en næring med sterk vekst i vår landsdel. Den store interessen for stillingen viser at å jobbe for bedrede rammevilkår for næringen og utviklingen av reiseliv i nord er attraktivt for mange, beretter Christin Chramer, regiondirektør i NHO Troms og Svalbard.

Nilssen skal jobbe i hele landsdelen og være en ressurs for NHOs medlemsbedrifter i reiselivsbransjen, regionens reiselivsstyre og NHOs regionapparat.

-  Vi er svært glad for å kunne knytte Gunnar tettere til oss. Gunnar har stor kjennskap til reiselivsbransjen og nordnorsk nærings- og samfunnsliv. Med sin detaljkunnskap om reiseliv og sin brede kontaktflate vil han bli en stor ressurs for en av våre viktigste vekstnæringer, sier Christian Chramer.

NHO Reiseliv har 454 medlemmer i Nord-Norge med til sammen 4 000 årsverk. Den samlede omsetningen i nordnorsk reiselivsnæring var i 2015 på over 16 milliarder kroner.

 

Kontakt:
Christian Chramer
Regiondirektør NHO Troms og Svalbard
Tlf 928 82 360

 Gunnar Nilssen
Seniorrådgiver reiseliv
Tlf 913 32 099