Månedens bedrift: Manoda

MANODA er 70 åringen som fornyer seg og stadig imponerer. De siste årene har de jobbet strategisk for å komme i posisjon for leveranser til olje- og gass markedet samtidig som de fikk prisen for årets IA-bedrift.

mennesker

Fra venstre: Hilde Svenning MANODA, Terje Emil Grøstad TechnipFMC og Kenneth Leiknes MANODA. Fotograf: Gry Jensen

Publisert 21.11.17

NHO Arktis

MANODA er 70 åringen som fornyer seg og stadig imponerer. De siste årene har de jobbet strategisk for å komme i posisjon for leveranser til olje- og gass markedet.Nå er avtalen med TechnipFMC om en prøveleveranse av offeranoder i boks, en viktig milepæl i dette arbeidet.

Store ambisjoner om å bli internasjonal levrandør

MANODA ser på olje- og gass næringen som et marked med gode muligheter for oss som en nordnorsk og relativt liten leverandør. -Vi ser et stort potensial i behovet for våre produkter og vi har som ambisjon å konkurrere på prosjekter ikke bare i Norge, men over hele verden.Med TechnipFMC som krevende kunde gir det muligheter til å bli en internasjonal leverandør, sier daglig leder Hilde Svenning. 

TechnipFMC har med sin bransjeerfaring og kompetanse bidratt til at Manoda har tatt et første viktig steg mot dette. Nå ser de fram til fortsettelsen og er klar for å løse utfordringene med fokus på kompetanse, kvalitet, HMS og ikke minst gjennomføringskraft.

Og HMS har de allerede bevist at de har stort fokus på. 

Årets IA bedrift 

I september mottok Manoda utmerkelsen for årets IA bedrift.  I begrunnelsen for tildelingen skriver juryen at Manoda er en bedrift med kontinuerlig og målrettet fokus på et helsefremmende og forebyggende IA/HMS arbeid. De jobber systematisk med å inkludere unge mennesker i arbeidslivet. Virksomhetens verdier «Modig, raus og positiv» etterleves og er til inspirasjon og lærdom for andre.

Mandoa er et eksempel å følge, de endrer seg i takt med virkeligheten og når stadig nye mål.