NHOs medlemsturne 2016 – vil du ha besøk av oss?

Målet å få til flest mulig gode møter i løpet av en uke. Vi ønsker gode innspill på hva som er viktig for din bedrift og hvordan NHO best kan støtte din bedrift og din bransje.

Regiondirektør Christian Chramer vakser opp

Her vasker regiondirektør Christian Chramer opp sammen med eier av Casa Inferno på medlemsturneen i 2015.

Publisert 06.04.16

NHO Arktis

Som første region gjennomførte NHO Troms og Svalbard i fjor speed-dating i Troms for å møte flest mulig medlemmer på en uke. Tiltaket ble en så stor suksess at alle NHOs regionkontor nå er klare for å legge ut på veien i NHOs store medlemsturne. I Troms og Svalbard skal vi besøke bedrifter i hele Troms og på Svalbard fra søndag 24. til fredag 29. april.

I 2015 møtte vi 90 bedrifter på fem dager. Vi satser på å nå minst like mange i 2016!

For å nå flest mulig og få mange innspill fra hele regionen setter vi av kort tid til hvert møte. Vi ønsker aktive samtaler gjerne på butikkgulvet, i produksjonslokalet, på kjøkkenet eller i kontorlokalet på inntil 30 minutter. Erfaringene fra i fjor viste at kort tid gir effektfulle og svært interessante møter. Vi ser frem til mange nye og spennende møter med deg og dine medarbeidere.

Hvordan få besøk av oss?

Vi starter på Svalbard søndag 24. og mandag 25. april. Bruker dagen i Tromsø-området den 26., legger turen videre til Nord-Troms onsdag 27., og er i Midt-Troms den 28. før vi avslutter i Sør-Troms fredag 29. april.

Vil du ha besøk kommer vi svært gjerne. Det er bare å ta kontakt med Vibeke Tannvik på vibeke.tannvik@nho.no for å booke møter for uke 17.

 

Kontakt oss

Vibeke Tannvik

Rådgiver

NHO Arktis

vibeke.tannvik@nho.no