Ny advokat tilsatt

Vi ønsker Sigurd E. Kinge velkommen som ny advokat i NHO Arktis

Sigurd Kinge

Sigurd Kinge Fotograf: NHO

Publisert 29.11.17

NHO Arktis

Sigurd E. Kinge er tilsatt som advokat i NHO Arktis. Han startet 27.november og er allerede i full gang med å bistå medlemmer. 

Kinge kom fra revisjon -og rådgiver konsernet PwC, avdeling Tromsø, hvor han jobbet i 3,5 år som advokat. Han har også jobbet hos advokatene Brox og Eriksen på Finnsnes. 

Hans hovedområde er arbeidsrett, og har også erfaring med arbeidsgiveravgift, selskapsrett, offentlige anskaffelser og fast eiendom. 

- Det var flere gode søkere til denne viktige stillingen. Sigurd utmerket seg som den sterkeste kandidaten med god erfaring innen arbeidsrett. Vi er veldig glad for at han takket ja til stillingen hos oss og at vi får Sigurd med på laget. Vi ser frem til å jobbe sammen for bedriftene og næringslivet i nord, sier Målfrid Baik, regiondirektør NHO Arktis.

- Etter noen lærerike og givende år i PwC tar jeg nå fatt på nye utfordringer som advokat i NHO Arktis. Dette blir svært interessant og utfordrende. Fremover vil jeg ha gleden av å serve alle medlemsbedrifter i Nord-Norge med advokatbistand, med særlig fokus på arbeidsrettslige spørsmål. Dette gleder jeg meg til, sier Sigurd Kinge. 

Vi ønsker advokat Juha Seppola, som nå går over i ny jobb, lykke til videre med nye og spennende oppgaver. 

Sigurd Kinge kan nås på epost sigurd.kinge@nho.no
eller telefon +47 458 59 758