Ny prosjektleder tilsatt i NHO

Publisert 16.11.15

NHO Arktis

Charlotte Lindquister (27) er ansatt som prosjektleder politikk og kommunikasjon i NHO Troms og Svalbard. Hun har tidligere jobbet som politisk rådgiver for ordføreren i Tromsø kommune og er utdannet siviløkonom.

-          Vi hadde mange sterke søkere til denne viktig og spennende stilling i NHO. Av mange gode kandidater var Charlotte den som markerte seg sterkest i søknadsprosessen og vi er veldig glad for at hun har takket ja til stillingen hos oss, sier Christian Chramer, regiondirektør i NHO Troms og Svalbard.

Lindquister var rådgiver for Tromsøs ordfører Jens Johan Hjort i nesten to år og har etter kommunevalget jobbet for Asko Nord.

-          I Charlotte får vi en medarbeider med politisk bakgrunn fra lokal og regionalpolitikk og prosjektarbeid. I tiden som kommer skal vi styrke vår dialog med medlemmer og andre interessenter og Charlotte vil få en viktig rolle i dette, sier Chramer.

 Lindquister som begynner i NHO den 4. januar er tydelig på at dette er drømmejobben for en med politisk interesse og et ønske om å bidra i utviklingen av regionens næringsliv.

-          Det er en fantastisk utfordring å få være med i arbeidet med utvikling av næringslivet i Troms og Svalbard. Jeg er svært glad for denne muligheten og gleder meg til å ta fatt på de mange spennende oppgavene for NHOs medlemsbedrifter, sier Lindquister.

 Kontaktinformasjon:
Christian Chramer, Tlf 928 82 360 cc@nho.no

 Charlotte Lindquister Tlf 922 12 830 charlotte.lindquister@gmail.com