Vi oppfordrer alle til å bli bøssebærer til TV-aksjonen 22. oktober

TV-aksjonen NRK 2017 går til UNICEFs arbeid for å gi utdanning til barn rammet av krig og konflikt. Regiondirektør NHO Arktis, Målfrid Baik skal gå og håper å få med seg hele næringslivet.

mennesker som smiler

NHO oppfordrer alle til å bidra til TV-aksjonen Fotograf: NHO

Publisert 18.10.17

NHO Arktis

Når barn i krig og konflikt ikke får utdanning, står et helt lands framtid på spill. Årets TV-aksjon førstkommende søndag skal gi skolegang og håp til barn der krigen raser. -Kompetanse og utdanning er bærebjelken i samfunnet. NHO engasjerer seg i denne saken og oppfordrer alle på det sterkeste til å bidra, sier Målfrid Baik. 

Ett av fem barn i krigs- og konfliktområder står i dag uten skolegang. UNICEF jobber hardt og målrettet for at barn ikke skal få ødelagt framtiden på grunn av voksnes kriger og konflikter.

TV-aksjonen er verdens største innsamlingsaksjon og i  2017 skal den gi utdanning til barn i Colombia, Mali, Syria, Pakistan og Sør-Sudan. 

Bli bøssebærer!

Målet er at alle husstander skal få besøk den 22. oktober. Til det trenger UNISEF 100 000 bøssebærere.

Tidspunktet for bøssebæringen er mellom klokken 16.00-18.00 søndag 22.oktober.

  • Er du under 18 år, må du gå i følge med en som er voksen.
  • Ønsker du å gå sammen med en venn, holder det at én av dere registrerer seg som bøssebærer.

Har du spørsmål om det å være bøssebærer eller hva som skjer rundt TV-aksjonen der du bor? Ta kontakt med aksjonsleder for Troms og Finnmark, Inger-Heidi Brindlet Kjærvik, mobil: 
tromsogfinnmark@tvaksjonen.no

Her kan du registrere deg: www.blimed.no