Om NHO Arktis

Publisert 27.10.13

NHO Arktis

NHO Arktis er NHOs regionale servicekontor for Finnmark, Troms & Svalbard. Vi er 6 ansatte og har kontor i Tromsø og Vadsø. Våre hovedoppgaver er å drive lokalt opinionsskapende arbeid på vegne av medlemsbedriftene, påvirke lokale og regionale myndigheter, og gi råd til våre medlemmer i Finnmark, Troms og på Svalbard. 

Arbeidsgiverservice:
NHO Arktis har advokat som er tilgjengelig for alle våre medlemmer, uansett bransje. Advokaten bistår i mange typer spørsmål knyttet til det å ha ansatte.

Rådgivning er gratis for medlemmene og dersom man ikke klarer å løse tvisten uten rettssak, er også bistand under rettsaken rimelig. I en rettssak betaler medlemsbedriften en egenandel til NHO på maks 15.000 for hver rettsinstans. 

NHO Arktis tilbyr også flere kurs, seminarer og nettverksmøter. Vi oppfordrer medlemmer til å komme med ønsker for kurstemaer. Alle møteplasser legges ut på hjemmesiden under «Arrangementer». 

NHO tilbyr medlemmer medlemsfordeler som NHO Pensjon, NHO Forsikring, bistand med offentlige anskaffelser, bistand innen lønn og tariff og arbeidsgivervektøyet Arbinn.no, mm. Les om alle medlemsfordelene her.