• NHO Pensjon gjør det enkelt å sikre bedriften en god pensjonsløsning

  Les mer

 • Jeg hadde gleden av å delta på NHOs årskonferanse og effekten av det er at jeg er blitt fremtidsoptimist og klar for reformasjon.
  Endelig - fremtidsoptimisme
  9. januar 2017

  Jeg hadde gleden av å delta på NHOs årskonferanse og effekten av det er at jeg er blitt fremtidsoptimist og klar for reformasjon.

 • I år er det hundre år siden Veidekkes forløper i Trondheim ble stiftet. Jubileumsåret inviterer ikke til å hvile på laurbær, men til fortsatt høy aktivitet. Veidekke Entreprenør Trondheim er månedens bedrift i januar.
  100 års fotavtrykk i Trøndelag
  9. januar 2017

  I år er det hundre år siden Veidekkes forløper i Trondheim ble stiftet. Jubileumsåret inviterer ikke til å hvile på laurbær, men til fortsatt høy aktivitet. Veidekke Entreprenør Trondheim er månedens bedrift i januar.

 • For mange er det naturlig å ta medarbeidersamtalene ved inngangen til et nytt år. Her finner du NHOs enkle firepunkts veiledning.
 • Næringslivets økonomibarometer viser igjen at andelen bedrifter som vurderer markedssituasjonen som god, øker.
  Positive tall for Trøndelag
  Næringslivets økonomibarometer - 3. januar 2017

  Næringslivets økonomibarometer viser igjen at andelen bedrifter som vurderer markedssituasjonen som god, øker.

 • Meråker Kjøtt melder seg inn i NHO og blir medlemsbedrift nummer 25 000. - Bedre julepresang får vi ikke, sier NHO-sjef Kristin Skogen Lund.
 • – NHO har i år oppnådd mye for å skape bedre vilkår for bedriftene, sier NHO-sjef Kristin Skogen Lund. Her er listen over noen av de viktigste gjennomslagene.
 • Olje- og gassnæringen markerer i år at det er 50 år siden virksomheten på norsk sokkel startet opp. Som i de første 50 vil Statoil også være en drivkraft i de neste 50 årene. Statoil er månedens bedrift i november.
  Med Norge, i utvikling
  26. desember 2016

  Olje- og gassnæringen markerer i år at det er 50 år siden virksomheten på norsk sokkel startet opp. Som i de første 50 vil Statoil også være en drivkraft i de neste 50 årene. Statoil er månedens bedrift i november.

 • Fra 1. januar trer nytt regelverk for offentlige anskaffelser i kraft. Følg vårt frokostseminar 6. desember på nett-TV og se hva det betyr for din bedrift.

Aktuelt

Hvorfor bli medlem?
26. august 2013

Som arbeidsgiver får du en trygghet som medlem. Vi hjelper deg med dine utfordringer, bedriften tilbys økonomiske fordeler og du får tilgang til attraktive møteplasser.

Kontakt

Jon Uthus

Seniorrådgiver

NHO Trøndelag

jon.uthus@nho.no
Telefon
93061800