• NHO Kurs: Lær av våre eksperter

  Se kurs på Arbinn

  NHO Pensjon gjør det enkelt å sikre bedriften en god pensjonsløsning

  Les mer

 • Adresseavisen: Da Per Helge Andersen (31) fikk MS ville NAV uføretrygde ham. – Jeg nektet å bli halvt ufør av frykt for å bli utestengt fra et spennende arbeidsmarked, sier han.
 • EUs forordning for personvern blir norsk lov i 2018. De nye reglene får betydning for alle som behandler eller lagrer personopplysninger, og stiller større krav til alle norske virksomheter. Hva betyr disse reglene for din bedrift?
  Kurs: De nye personvernreglene
  11. november 2017

  EUs forordning for personvern blir norsk lov i 2018. De nye reglene får betydning for alle som behandler eller lagrer personopplysninger, og stiller større krav til alle norske virksomheter. Hva betyr disse reglene for din bedrift?

 • I Oppdal går hundre år lange håndverkstradisjoner hand i hand med moderne teknologi. Resultatet er byggematerialer som like gjerne kan brukes til å innrede noen av verdens mest eksklusive butikker som til pipeheller på hus rundt om i Norge. Minera Skifer er månedens bedrift i november.
  Tradisjon for godt håndverk
  6. november 2017

  I Oppdal går hundre år lange håndverkstradisjoner hand i hand med moderne teknologi. Resultatet er byggematerialer som like gjerne kan brukes til å innrede noen av verdens mest eksklusive butikker som til pipeheller på hus rundt om i Norge. Minera Skifer er månedens bedrift i november.

 • Offentlig sektor kjøper varer og tjenester for ca. 500 mrd i året. Skal du levere tilbud til det offentlige må du kjenne regelverket. Velkommen til kurs med NHO.
  Bli en god leverandør til offentlig sektor
  3. november 2017

  Offentlig sektor kjøper varer og tjenester for ca. 500 mrd i året. Skal du levere tilbud til det offentlige må du kjenne regelverket. Velkommen til kurs med NHO.

 • Norsk Industri og NHO Trøndelag inviterer til møte om eiendomsskatt og skatt på maskiner og produksjonsutstyr 8. november på Orkanger.
  Frokostmøte om eiendomsskatt
  2. november 2017

  Norsk Industri og NHO Trøndelag inviterer til møte om eiendomsskatt og skatt på maskiner og produksjonsutstyr 8. november på Orkanger.

 • Pensjon er et sentralt tema – både for ansatte og bedrifter, og med et økt fokus også på avtalefestet pensjon er det viktig å ha kjennskap til ordningen og hvordan den fungerer.
  Kurs: Hva er privat avtalefestet pensjon?
  25. oktober 2017

  Pensjon er et sentralt tema – både for ansatte og bedrifter, og med et økt fokus også på avtalefestet pensjon er det viktig å ha kjennskap til ordningen og hvordan den fungerer.

 • Stadig flere i arbeidsdyktig alder står utenfor arbeidslivet samtidig som næringslivet har et udekket kompetansebehov. – Vi trenger en massiv dugnad for arbeidsinkludering, sier daglig leder i Fides, Roar Vikvang.
  - Vi trenger en dugnad for inkludering
  25. oktober 2017

  Stadig flere i arbeidsdyktig alder står utenfor arbeidslivet samtidig som næringslivet har et udekket kompetansebehov. – Vi trenger en massiv dugnad for arbeidsinkludering, sier daglig leder i Fides, Roar Vikvang.

 • Smart Media på Steinkjer har på få år gått fra å være en liten gründerbedrift til å være den største leverandøren av nettsideløsninger i Trøndelag. Smart Media er månedens bedrift i oktober.
  Nysgjerrig, kreativ – og smart
  24. oktober 2017

  Smart Media på Steinkjer har på få år gått fra å være en liten gründerbedrift til å være den største leverandøren av nettsideløsninger i Trøndelag. Smart Media er månedens bedrift i oktober.

Aktuelt

Hvorfor bli medlem?
26. august 2013

Som arbeidsgiver får du en trygghet som medlem. Vi hjelper deg med dine utfordringer, bedriften tilbys økonomiske fordeler og du får tilgang til attraktive møteplasser.

Våre arrangementer

 1. 21 nov
  Kurs: De nye personvernreglene

  Scandic Lerkendal, Trondheim

  Meld deg på

 2. 21 nov
  Jenter og teknologi

  Nova kinosenter

 3. 06 des
  Julelunsj

  Meld deg på

Kontakt

Tord Lien

Regiondirektør

NHO Trøndelag

tord.lien@nho.no
Mobil
90253096