• NHO Kurs: Lær av våre eksperter

  Se kurs på Arbinn

  NHO Pensjon gjør det enkelt å sikre bedriften en god pensjonsløsning

  Les mer

 • Arbeidstilsynet og Likestillings- og diskrimineringsombudet går sammen med LO og NHO om å gi bedriftene råd for å få en slutt på seksuell trakassering i arbeidslivet.
  Fem punkter mot seksuell trakassering
  13. februar 2018

  Arbeidstilsynet og Likestillings- og diskrimineringsombudet går sammen med LO og NHO om å gi bedriftene råd for å få en slutt på seksuell trakassering i arbeidslivet.

 • – Jeg frykter at selve fundamentet i det norske velferdssamfunnet kan forvitre, sier NHO-sjef Kristin Skogen Lund. Nå varsler hun sterkere lut for å få bukt med arbeidslivskriminaliteten.
  NHOs seks tiltak mot arbeidslivskriminalitet
  8. februar 2018

  – Jeg frykter at selve fundamentet i det norske velferdssamfunnet kan forvitre, sier NHO-sjef Kristin Skogen Lund. Nå varsler hun sterkere lut for å få bukt med arbeidslivskriminaliteten.

 • Oppdragsgivere og leverandører trenger god kompetanse i offentlige anskaffelser. Bli med NHO på kurs og bli en bedre tilbyder til offentlig sektor.
  Bli en bedre tilbyder til det offentlige
  NHO Kurs - 8. februar 2018

  Oppdragsgivere og leverandører trenger god kompetanse i offentlige anskaffelser. Bli med NHO på kurs og bli en bedre tilbyder til offentlig sektor.

 • Behovet for flere yrkesfaglærere er stort og NTNU tilbyr treårig utdanningsløp innenfor flere fag. Utdanningsløpet er samlingsbasert og egner seg for studenter fra hele landet.
  Bli yrkesfaglærer
  29. januar 2018

  Behovet for flere yrkesfaglærere er stort og NTNU tilbyr treårig utdanningsløp innenfor flere fag. Utdanningsløpet er samlingsbasert og egner seg for studenter fra hele landet.

 • NHO Trøndelag inviterer til frokostmøte i Rørvik med tema havbruk.
 • - Vår bransje har lange historiske tradisjoner, samtidig er vi også en veldig fremtidsrettet bransje med stort fokus på klima og miljø, sier konserndirektør i Kjeldstad Holding, Rune Johnsen. Kjeldstad er månedens bedrift i januar.
  Tradisjoner for fremtiden
  17. januar 2018

  - Vår bransje har lange historiske tradisjoner, samtidig er vi også en veldig fremtidsrettet bransje med stort fokus på klima og miljø, sier konserndirektør i Kjeldstad Holding, Rune Johnsen. Kjeldstad er månedens bedrift i januar.

 • Hvordan du håndterer en konflikt vil som oftest være avgjørende for om konflikten vil være konstruktiv eller negativ. Bli med på kurs 8. februar.
  Bli med på kurs i konflikthåndtering
  16. januar 2018

  Hvordan du håndterer en konflikt vil som oftest være avgjørende for om konflikten vil være konstruktiv eller negativ. Bli med på kurs 8. februar.

 • - Jeg gleder meg veldig, både til å delta med min historie, men også til å møte og lære fra mange interessante næringslivsrepresentanter, sier Christine Spiten, medgründer av BluEye Robotics. Tirsdag står hun på scenen under NHOs Årskonferanse.
  Trøndere på scenen under NHOs årskonferanse
  5. januar 2018

  - Jeg gleder meg veldig, både til å delta med min historie, men også til å møte og lære fra mange interessante næringslivsrepresentanter, sier Christine Spiten, medgründer av BluEye Robotics. Tirsdag står hun på scenen under NHOs Årskonferanse.

Aktuelt

Hvorfor bli medlem?
26. august 2013

Som arbeidsgiver får du en trygghet som medlem. Vi hjelper deg med dine utfordringer, bedriften tilbys økonomiske fordeler og du får tilgang til attraktive møteplasser.

Våre arrangementer

 1. 27 feb
  Kurs: Offentlige anskaffelser

  Tingvold Park Hotell, Gamle Kongeveg 47, Steinkjer

  Meld deg på

 2. 27 feb
  Digital21: Innspillsmøte i Trondheim

  Statoil Forskningssenter på Rotvoll

  Meld deg på

 3. 28 feb
  Technoport 2018

  Clarion Hotel & Congress Trondheim

  Meld deg på

Kontakt

Tord Lien

Regiondirektør

NHO Trøndelag

tord.lien@nho.no
Mobil
90253096