• NHO Pensjon gjør det enkelt å sikre bedriften en god pensjonsløsning

  Les mer

 • Rædergård Entreprenør kan i år feire 30-årsjubileum. – Det var mye dyrere å kjøpe ei gravemaskin enn ei sag, sier Trond Rædergård om oppstarten for tre tiår siden. Rædergård Entreprenør er månedens bedrift i juli.
  Vital jubilant
  3. juli 2017

  Rædergård Entreprenør kan i år feire 30-årsjubileum. – Det var mye dyrere å kjøpe ei gravemaskin enn ei sag, sier Trond Rædergård om oppstarten for tre tiår siden. Rædergård Entreprenør er månedens bedrift i juli.

 • - Den første sommerjobben er viktig for å skape positive holdninger til arbeidslivet, sier NHO-direktør Nina Melsom. Her er syv råd for ansettelse.
  Slik ansetter du sommervikarer
  30. juni 2017

  - Den første sommerjobben er viktig for å skape positive holdninger til arbeidslivet, sier NHO-direktør Nina Melsom. Her er syv råd for ansettelse.

 • – Det handler om å gripe sjansen når magefølelsen kjennes riktig, sier han. Når han ikke har fulgt den, har det gått galt. I dag er det mye som kjennes riktig for kokk og gründer Stein Dyrseth, som nylig signerte rekrutteringsavtale med Ringer i Vannet.
  Skapte 20 arbeidsplasser på Orkanger
  30. juni 2017

  – Det handler om å gripe sjansen når magefølelsen kjennes riktig, sier han. Når han ikke har fulgt den, har det gått galt. I dag er det mye som kjennes riktig for kokk og gründer Stein Dyrseth, som nylig signerte rekrutteringsavtale med Ringer i Vannet.

 • Tempo på veibygging i Trøndelag og Nye Veiers kontraktsmodell stod på timeplanen da samferdselsminister Ketil Solvi-Olsen la ut på turné langs E6 fra Steinkjer til Dombås.
  Forventer raskere veibygging
  28. juni 2017

  Tempo på veibygging i Trøndelag og Nye Veiers kontraktsmodell stod på timeplanen da samferdselsminister Ketil Solvi-Olsen la ut på turné langs E6 fra Steinkjer til Dombås.

 • Norcem og Verdalskalk inngår en avtale med Trondheim Havn om utbygging og drift av kaianlegg for utskiping av kalkstein i Verdal. Avtalen betyr at skipsstørrelsen som brukes til transport av kalkstein kan mer enn dobles og har en kostnadsramme på 150 millioner kroner.
  Historisk industrisamarbeid
  28. juni 2017

  Norcem og Verdalskalk inngår en avtale med Trondheim Havn om utbygging og drift av kaianlegg for utskiping av kalkstein i Verdal. Avtalen betyr at skipsstørrelsen som brukes til transport av kalkstein kan mer enn dobles og har en kostnadsramme på 150 millioner kroner.

 • Hvor mange elevplasser bidrar din bedrift til? Hvor mange meter vei? Nå kan du beregne samfunnsbidraget fra din bedrift.
 • Anna Ceselie Brustad Moe er ansatt som politisk rådgiver i NHO Trøndelag.
 • Utviklingsvillige bedrifter søkes til nye energi- og klimaløsninger og energisystem for Granåsen-området i Trondheim.
  Dialogmøte om Granåsenprosjektet
  9. juni 2017

  Utviklingsvillige bedrifter søkes til nye energi- og klimaløsninger og energisystem for Granåsen-området i Trondheim.

Aktuelt

Hvorfor bli medlem?
26. august 2013

Som arbeidsgiver får du en trygghet som medlem. Vi hjelper deg med dine utfordringer, bedriften tilbys økonomiske fordeler og du får tilgang til attraktive møteplasser.

Kontakt

Tord Lien

Regiondirektør

NHO Trøndelag

tord.lien@nho.no
Mobil
90253096
Jon Uthus

Seniorrådgiver

NHO Trøndelag

jon.uthus@nho.no
Telefon
93061800