• NHO Kurs: Lær av våre eksperter

  Se kurs på Arbinn

  NHO Pensjon gjør det enkelt å sikre bedriften en god pensjonsløsning

  Les mer

 • Hvordan du håndterer en konflikt vil som oftest være avgjørende for om konflikten vil være konstruktiv eller negativ. Bli med på kurs 8. februar.
  Bli med på kurs i konflikthåndtering
  16. januar 2018

  Hvordan du håndterer en konflikt vil som oftest være avgjørende for om konflikten vil være konstruktiv eller negativ. Bli med på kurs 8. februar.

 • Den nye regjeringens politiske plattform gjør det lettere for mindre bedrifter å konkurrere om offentlig oppdrag på hele 500 milliarder kroner. Det sier NHO-advokat Arnhild D. Gjønnes.
  Lettere for små bedrifter å slippe til
  16. januar 2018

  Den nye regjeringens politiske plattform gjør det lettere for mindre bedrifter å konkurrere om offentlig oppdrag på hele 500 milliarder kroner. Det sier NHO-advokat Arnhild D. Gjønnes.

 • - Vår bransje har lange historiske tradisjoner, samtidig er vi også en veldig fremtidsrettet bransje med stort fokus på klima og miljø, sier konserndirektør i Kjeldstad Holding, Rune Johnsen. Kjeldstad er månedens bedrift i januar.
  Tradisjoner for fremtiden
  8. januar 2018

  - Vår bransje har lange historiske tradisjoner, samtidig er vi også en veldig fremtidsrettet bransje med stort fokus på klima og miljø, sier konserndirektør i Kjeldstad Holding, Rune Johnsen. Kjeldstad er månedens bedrift i januar.

 • - Jeg gleder meg veldig, både til å delta med min historie, men også til å møte og lære fra mange interessante næringslivsrepresentanter, sier Christine Spiten, medgründer av BluEye Robotics. Tirsdag står hun på scenen under NHOs Årskonferanse.
  Trøndere på scenen under NHOs årskonferanse
  5. januar 2018

  - Jeg gleder meg veldig, både til å delta med min historie, men også til å møte og lære fra mange interessante næringslivsrepresentanter, sier Christine Spiten, medgründer av BluEye Robotics. Tirsdag står hun på scenen under NHOs Årskonferanse.

 • Høyere sukkeravgift, kutt av årsberetning for små foretak og innføring av minstelønn i enkelte bransjer er blant nyhetene som gjelder for bedriftene fra 1.januar.
  Nye lover og regler for bedriftene fra nyttår
  4. januar 2018

  Høyere sukkeravgift, kutt av årsberetning for små foretak og innføring av minstelønn i enkelte bransjer er blant nyhetene som gjelder for bedriftene fra 1.januar.

 • - Skal vi klare å opprettholde velferdsmodellen er vi avhengig av at flere er i jobb og at færre står utenfor, sier regiondirektør i NHO Trøndelag, Tord Lien.
  Inkluderingssuksessen Ringer i Vannet
  26. desember 2017

  - Skal vi klare å opprettholde velferdsmodellen er vi avhengig av at flere er i jobb og at færre står utenfor, sier regiondirektør i NHO Trøndelag, Tord Lien.

 • Næringslivets økonomibarometer viser igjen at det hersker optimisme i Trøndersk næringsliv. Tallene for 4. kvartal 2017 viser at arbeidsledigheten i regionen er blant de laveste i landet og at de fleste bransjer går godt.
  Optimisme i næringslivet
  Næringslivets økonomibarometer 4. kvartal 2017 - 11. desember 2017

  Næringslivets økonomibarometer viser igjen at det hersker optimisme i Trøndersk næringsliv. Tallene for 4. kvartal 2017 viser at arbeidsledigheten i regionen er blant de laveste i landet og at de fleste bransjer går godt.

 • - De fleste av oss vil ha en jobb å gå til, og vi trenger et næringsliv og en offentlig sektor som er villige til å gi folk en mulighet, sier daglig leder i Fides AS, Roar Vikvang. Fides er månedens bedrift i desember.
  Døråpneren
  7. desember 2017

  - De fleste av oss vil ha en jobb å gå til, og vi trenger et næringsliv og en offentlig sektor som er villige til å gi folk en mulighet, sier daglig leder i Fides AS, Roar Vikvang. Fides er månedens bedrift i desember.

Aktuelt

Hvorfor bli medlem?
26. august 2013

Som arbeidsgiver får du en trygghet som medlem. Vi hjelper deg med dine utfordringer, bedriften tilbys økonomiske fordeler og du får tilgang til attraktive møteplasser.

Våre arrangementer

 1. 18 jan
  Hvordan ser fremtidens globale O&G og offshore vind-markeder ut?

  Clarion Hotel & Congress Trondheim

  Meld deg på

 2. 02 feb
  Frokostmøte om havbruk

  Kysthotellet Rørvik

  Meld deg på

 3. 08 feb
  Kurs: Konflikthåndtering

  Thon Hotel Prinsen, Trondheim

  Meld deg på

Kontakt

Tord Lien

Regiondirektør

NHO Trøndelag

tord.lien@nho.no
Mobil
90253096