• Arrangementer

  NHO Pensjon gjør det enkelt å sikre bedriften en god pensjonsløsning

  Les mer

 • Anna Ceselie Brustad Moe er ansatt som politisk rådgiver i NHO Trøndelag.
 • Utviklingsvillige bedrifter søkes til nye energi- og klimaløsninger og energisystem for Granåsen-området i Trondheim.
  Dialogmøte om Granåsenprosjektet
  9. juni 2017

  Utviklingsvillige bedrifter søkes til nye energi- og klimaløsninger og energisystem for Granåsen-området i Trondheim.

 • Elkem Thamshavn har røtter over hundre år tilbake i tid og er i dag et av de mest moderne smelteverkene i sitt slag i verden med hensyn til produkter, produksjonsutstyr, teknologi, sikkerhet og miljøinnsats.
  Industribautaen på Orkanger
  8. juni 2017

  Elkem Thamshavn har røtter over hundre år tilbake i tid og er i dag et av de mest moderne smelteverkene i sitt slag i verden med hensyn til produkter, produksjonsutstyr, teknologi, sikkerhet og miljøinnsats.

 • Da ei trønderlån fra 1867 stod i fare for å bli revet fikk ekteparet Værdal ideen om å flytte hele huset 8 kilometer for å starte gårdshotell på Inderøy. Husfrua Gårdshotell er månedens bedrift i juni.
  Sjarmerende Husfrue på historisk grunn
  2. juni 2017

  Da ei trønderlån fra 1867 stod i fare for å bli revet fikk ekteparet Værdal ideen om å flytte hele huset 8 kilometer for å starte gårdshotell på Inderøy. Husfrua Gårdshotell er månedens bedrift i juni.

 • Ønsker du å bidra til utvikling av fremtidens hurtigbåter? Bli med på dialogkonferanse.
 • Steinkjer kommune inviterer til dialog med entreprenører og leverandører for byggeprosjektene Innovasjonscampus Steinkjer og Inntrøndelag Helse- og beredskapshus den 29. mai i Steinkjer rådhus.
  Dialogkonferanse om byggeprosjekter i Steinkjer
  22. mai 2017

  Steinkjer kommune inviterer til dialog med entreprenører og leverandører for byggeprosjektene Innovasjonscampus Steinkjer og Inntrøndelag Helse- og beredskapshus den 29. mai i Steinkjer rådhus.

 • I 1979 åpnet Kremmerhuset sin første butikk i Sommerveita i Trondheim. Varene har endret seg mye siden da, og i dag er Kremmerhuset Ting og Sånt en nasjonal interiørkjede med 68 butikker og over 550 ansatte. Kremmerhuset er månedens bedrift i mai.
  Interiørkremmerne fra Trøndelag
  22. mai 2017

  I 1979 åpnet Kremmerhuset sin første butikk i Sommerveita i Trondheim. Varene har endret seg mye siden da, og i dag er Kremmerhuset Ting og Sånt en nasjonal interiørkjede med 68 butikker og over 550 ansatte. Kremmerhuset er månedens bedrift i mai.

 • - Det er bra at regjeringen har samme mål som oss: flere jobber i privat sektor som skal sikre velferden fremover, sier NHO-sjef Kristin Skogen Lund
  Flere jobber sikrer velferden
  11. mai 2017

  - Det er bra at regjeringen har samme mål som oss: flere jobber i privat sektor som skal sikre velferden fremover, sier NHO-sjef Kristin Skogen Lund

Aktuelt

Hvorfor bli medlem?
26. august 2013

Som arbeidsgiver får du en trygghet som medlem. Vi hjelper deg med dine utfordringer, bedriften tilbys økonomiske fordeler og du får tilgang til attraktive møteplasser.

Våre arrangementer

Kontakt

Tord Lien

Regiondirektør

NHO Trøndelag

tord.lien@nho.no
Mobil
90253096
Jon Uthus

Seniorrådgiver

NHO Trøndelag

jon.uthus@nho.no
Telefon
93061800