Effektiv tidsstyring ved smart bruk av Outlook

Frigjør 1-3 uker i året ved å jobbe smartere.

Fotograf: Istockphoto

Tar du stadig med arbeidet hjem? Er e-postboksen like full, og oppgavelisten like lang når du går hjem fra jobb som når du kom? Og dette til tross for at du har stått på hardt hele dagen?
Ta kontroll over hvor du bruker tid og energi!


Det er ikke alltid mengden oppgaver som gjør at vi ikke rekker alt, det å strukturere sin egen tid kan være en utfordring i seg selv – men heldigvis, det finnes hjelp! Visste du at med smart bruk av Outlook så kan du frigjøre 1- 3 uker i året! Du holder orden på egne oppgaver og du holder orden på andres!

Praktisk kurs med begrenset deltakerantall

Dette kurset gir deg praktiske metoder og teknikker for å jobbe smartere, ikke mer! Du sparer tid, du får gjort mer og du får overskuddet og arbeidsgleden tilbake.

Du tar med egen PC og arbeider med egen innboks, kalender og oppgaver i Microsoft Outlook. Du er da klar til å arbeide mer effektivt umiddelbart. Du får individuell oppfølging og lager dine egne uke- og dagsplaner.

 Du lærer

  • Å ta kontroll over innboksen, kalenderen, tidsfrister og oppgaver
  • Hvordan du effektivt håndtere avbrytelser og tidstyver
  • Hvordan kommunisere og samarbeide effektivt ved hjelp av OneNote
  • Å utarbeide din egen handlingsplan slik at du umiddelbart jobber smartere
  • Hvordan du får en fleksibel arbeidsdag med redusert stressnivå

Hvem er kurset for

Kurset er skreddersydd for deg som føler at døgnet burdet hatt mer enn 24 timer for at du skal rekke alt du må! Du kan være toppleder, avdelingsleder, selger, fagekspert, kontormedarbeider, eller ha en annen stilling hvor alle skal ha «en bit av deg» - hver dag - enten det er sjefen, kolleger eller kunder.

Ingen forkunnskaper er nødvendig, men du må ta med PC (ikke Mac) og ha Microsoft Outlook installert, versjon 2010 eller nyere. Ta gjerne også med nettbrett.

Program