Nyheter

 1. Fem punkter mot seksuell trakassering

  13. februar 2018 | Trøndelag

  Arbeidstilsynet og Likestillings- og diskrimineringsombudet går sammen med LO og NHO om å gi bedriftene råd for å få en slutt på seksuell trakassering i arbeidslivet.

 2. NHOs seks tiltak mot arbeidslivskriminalitet

  8. februar 2018 | Trøndelag

  – Jeg frykter at selve fundamentet i det norske velferdssamfunnet kan forvitre, sier NHO-sjef Kristin Skogen Lund. Nå varsler hun sterkere lut for å få bukt med arbeidslivskriminaliteten.

 3. Bli en bedre tilbyder til det offentlige

  8. februar 2018, NHO Kurs | Trøndelag

  Oppdragsgivere og leverandører trenger god kompetanse i offentlige anskaffelser. Bli med NHO på kurs og bli en bedre tilbyder til offentlig sektor.

 4. Bli yrkesfaglærer

  29. januar 2018 | Kompetanse, Trøndelag

  Behovet for flere yrkesfaglærere er stort og NTNU tilbyr treårig utdanningsløp innenfor flere fag. Utdanningsløpet er samlingsbasert og egner seg for studenter fra hele landet.

 5. Frokostmøte om havbruk

  19. januar 2018 | Trøndelag

  NHO Trøndelag inviterer til frokostmøte i Rørvik med tema havbruk.

 6. Tradisjoner for fremtiden

  17. januar 2018 | Trøndelag

  - Vår bransje har lange historiske tradisjoner, samtidig er vi også en veldig fremtidsrettet bransje med stort fokus på klima og miljø, sier konserndirektør i Kjeldstad Holding, Rune Johnsen. Kjeldstad er månedens bedrift i januar.

 7. Bli med på kurs i konflikthåndtering

  16. januar 2018 | Trøndelag

  Hvordan du håndterer en konflikt vil som oftest være avgjørende for om konflikten vil være konstruktiv eller negativ. Bli med på kurs 8. februar.

 8. Trøndere på scenen under NHOs årskonferanse

  5. januar 2018 | Trøndelag

  - Jeg gleder meg veldig, både til å delta med min historie, men også til å møte og lære fra mange interessante næringslivsrepresentanter, sier Christine Spiten, medgründer av BluEye Robotics. Tirsdag står hun på scenen under NHOs Årskonferanse.

 9. Nye lover og regler for bedriftene fra nyttår

  4. januar 2018 | Trøndelag

  Høyere sukkeravgift, kutt av årsberetning for små foretak og innføring av minstelønn i enkelte bransjer er blant nyhetene som gjelder for bedriftene fra 1.januar.

 10. Inkluderingssuksessen Ringer i Vannet

  26. desember 2017 | Ringer i vannet, Trøndelag

  - Skal vi klare å opprettholde velferdsmodellen er vi avhengig av at flere er i jobb og at færre står utenfor, sier regiondirektør i NHO Trøndelag, Tord Lien.

 11. Optimisme i næringslivet

  11. desember 2017, Næringslivets økonomibarometer 4. kvartal 2017 | Trøndelag

  Næringslivets økonomibarometer viser igjen at det hersker optimisme i Trøndersk næringsliv. Tallene for 4. kvartal 2017 viser at arbeidsledigheten i regionen er blant de laveste i landet og at de fleste bransjer går godt.

 12. Døråpneren

  7. desember 2017 | Ringer i vannet, Trøndelag

  - De fleste av oss vil ha en jobb å gå til, og vi trenger et næringsliv og en offentlig sektor som er villige til å gi folk en mulighet, sier daglig leder i Fides AS, Roar Vikvang. Fides er månedens bedrift i desember.

 13. Vi må bli flinkere til å se mulighetene

  7. desember 2017 | Ringer i vannet, Trøndelag

  - Vi må fortsette å motivere, oppfordre og jobbe aktivt med næringslivet for å få de til å åpne dørene for folk som står på utsiden av arbeidslivet, sier administrerende direktør i REKO, Bjørn Kalmar Aasland.

 14. Jakter på tidstyver i byggebransjen

  7. desember 2017 | Trøndelag

  - Målet er å skape økt konkurransekraft for kundene til våre medlemsbedrifter, sier Lasse Tenden som har ansvar for FDV-bransjen i NHO Service og Handel. Vi bistår nå tre NTNU-studenter med bacheloroppgave om tidstyver og logistikk-utfordringer i byggebransjen.

 15. Leder an i kampen mot useriøse aktører i arbeidslivet

  29. november 2017 | Trøndelag

  Sør-Trøndelag er det første fylket i landet der alle kommuner har undertegnet en intensjonsavtale om en innkjøpsstrategi som skal forhindre svart arbeid, arbeidsmarkedskriminalitet og sosial dumping.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
...
 1. 10
 2. 20
26 >