Nyheter

 1. Kurs: De nye personvernreglene

  11. november 2017 | Trøndelag

  EUs forordning for personvern blir norsk lov i 2018. De nye reglene får betydning for alle som behandler eller lagrer personopplysninger, og stiller større krav til alle norske virksomheter. Hva betyr disse reglene for din bedrift?

 2. Tradisjon for godt håndverk

  6. november 2017 | Trøndelag

  I Oppdal går hundre år lange håndverkstradisjoner hand i hand med moderne teknologi. Resultatet er byggematerialer som like gjerne kan brukes til å innrede noen av verdens mest eksklusive butikker som til pipeheller på hus rundt om i Norge. Minera Skifer er månedens bedrift i november.

 3. Bli en god leverandør til offentlig sektor

  3. november 2017 | Trøndelag

  Offentlig sektor kjøper varer og tjenester for ca. 500 mrd i året. Skal du levere tilbud til det offentlige må du kjenne regelverket. Velkommen til kurs med NHO.

 4. Frokostmøte om eiendomsskatt

  2. november 2017 | Trøndelag

  Norsk Industri og NHO Trøndelag inviterer til møte om eiendomsskatt og skatt på maskiner og produksjonsutstyr 8. november på Orkanger.

 5. Kurs: Hva er privat avtalefestet pensjon?

  25. oktober 2017 | Trøndelag

  Pensjon er et sentralt tema – både for ansatte og bedrifter, og med et økt fokus også på avtalefestet pensjon er det viktig å ha kjennskap til ordningen og hvordan den fungerer.

 6. - Vi trenger en dugnad for inkludering

  25. oktober 2017 | Ringer i vannet, Trøndelag

  Stadig flere i arbeidsdyktig alder står utenfor arbeidslivet samtidig som næringslivet har et udekket kompetansebehov. – Vi trenger en massiv dugnad for arbeidsinkludering, sier daglig leder i Fides, Roar Vikvang.

 7. Nysgjerrig, kreativ – og smart

  24. oktober 2017 | Trøndelag

  Smart Media på Steinkjer har på få år gått fra å være en liten gründerbedrift til å være den største leverandøren av nettsideløsninger i Trøndelag. Smart Media er månedens bedrift i oktober.

 8. Frokostmøte om arbeidsinkludering

  18. oktober 2017 | Trøndelag

  Arbeidsinkludering lønner seg, både for bedriften, samfunnet og den enkelte. Velkommen til møte på Stjørdal 25. oktober.

 9. Et godt budsjett for arbeidsplasser i Trøndelag

  12. oktober 2017 | Trøndelag

  - Dette er et godt budsjett for Norge og for Trøndersk næringsliv. Fjerning av maskinskatten viser at regjeringen ønsker å legge til rette for arbeidsplasser, sier regiondirektør i NHO Trøndelag, Tord Lien.

 10. Kraftsamling for digitalisering

  4. oktober 2017 | Trøndelag

  - Vi trenger en kraftsamling i norsk næringsliv for å bygge et digitalt konkurransedyktig Norge, sier Tor Olav Mørseth, administrerende direktør i DigitalNorway.

 11. Trøndelag - mulighetenes region

  29. september 2017 | Trøndelag

  Midt i Norge, men i likhet med resten av Norge i en utkant i globalt perspektiv, ligger Trøndelag. Den trønderske identiteten har lenge vært sterk, nå blir også de to fylkene Nord- og Sør-Trøndelag til Trøndelag fylke, skriver Tord Lien i denne kronikken.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
...
 1. 10
 2. 20
26 >