Nyheter

 1. Vital jubilant

  3. juli 2017 | Trøndelag

  Rædergård Entreprenør kan i år feire 30-årsjubileum. – Det var mye dyrere å kjøpe ei gravemaskin enn ei sag, sier Trond Rædergård om oppstarten for tre tiår siden. Rædergård Entreprenør er månedens bedrift i juli.

 2. Slik ansetter du sommervikarer

  30. juni 2017 | Trøndelag

  - Den første sommerjobben er viktig for å skape positive holdninger til arbeidslivet, sier NHO-direktør Nina Melsom. Her er syv råd for ansettelse.

 3. Skapte 20 arbeidsplasser på Orkanger

  30. juni 2017 | Ringer i vannet, Trøndelag

  – Det handler om å gripe sjansen når magefølelsen kjennes riktig, sier han. Når han ikke har fulgt den, har det gått galt. I dag er det mye som kjennes riktig for kokk og gründer Stein Dyrseth, som nylig signerte rekrutteringsavtale med Ringer i Vannet.

 4. Forventer raskere veibygging

  28. juni 2017 | Trøndelag

  Tempo på veibygging i Trøndelag og Nye Veiers kontraktsmodell stod på timeplanen da samferdselsminister Ketil Solvi-Olsen la ut på turné langs E6 fra Steinkjer til Dombås.

 5. Historisk industrisamarbeid

  28. juni 2017 | Trøndelag

  Norcem og Verdalskalk inngår en avtale med Trondheim Havn om utbygging og drift av kaianlegg for utskiping av kalkstein i Verdal. Avtalen betyr at skipsstørrelsen som brukes til transport av kalkstein kan mer enn dobles og har en kostnadsramme på 150 millioner kroner.

 6. Så mye bidrar din bedrift til samfunnet

  27. juni 2017 | Økonomisk politikk og analyse, Østfold, Agder, Buskerud, Finnmark, Hordaland, Innlandet, Møre og Romsdal, Nordland, Oslo og Akershus, Rogaland, Seriøst arbeidsliv og samfunnsansvar, Skatter og avgifter, Sogn og Fjordane, Telemark, Trøndelag, Troms og Svalbard , Vestfold

  Hvor mange elevplasser bidrar din bedrift til? Hvor mange meter vei? Nå kan du beregne samfunnsbidraget fra din bedrift.

 7. Dialogmøte om Granåsenprosjektet

  9. juni 2017 | Innovative anskaffelser, Trøndelag

  Utviklingsvillige bedrifter søkes til nye energi- og klimaløsninger og energisystem for Granåsen-området i Trondheim.

 8. Industribautaen på Orkanger

  8. juni 2017 | Trøndelag

  Elkem Thamshavn har røtter over hundre år tilbake i tid og er i dag et av de mest moderne smelteverkene i sitt slag i verden med hensyn til produkter, produksjonsutstyr, teknologi, sikkerhet og miljøinnsats.

 9. Sjarmerende Husfrue på historisk grunn

  2. juni 2017 | Trøndelag

  Da ei trønderlån fra 1867 stod i fare for å bli revet fikk ekteparet Værdal ideen om å flytte hele huset 8 kilometer for å starte gårdshotell på Inderøy. Husfrua Gårdshotell er månedens bedrift i juni.

 10. Dialogkonferanse om byggeprosjekter i Steinkjer

  22. mai 2017 | Innovative anskaffelser, Trøndelag

  Steinkjer kommune inviterer til dialog med entreprenører og leverandører for byggeprosjektene Innovasjonscampus Steinkjer og Inntrøndelag Helse- og beredskapshus den 29. mai i Steinkjer rådhus.

 11. Interiørkremmerne fra Trøndelag

  22. mai 2017 | Trøndelag

  I 1979 åpnet Kremmerhuset sin første butikk i Sommerveita i Trondheim. Varene har endret seg mye siden da, og i dag er Kremmerhuset Ting og Sånt en nasjonal interiørkjede med 68 butikker og over 550 ansatte. Kremmerhuset er månedens bedrift i mai.

 12. Flere jobber sikrer velferden

  11. mai 2017 | Trøndelag

  - Det er bra at regjeringen har samme mål som oss: flere jobber i privat sektor som skal sikre velferden fremover, sier NHO-sjef Kristin Skogen Lund

 13. Samarbeid gir resultater

  11. mai 2017 | Ringer i vannet, Trøndelag

  Sulland Trondheim er sist i rekken av bedrifter i Trøndelag som har fått diplom som bevis på vellykket rekruttering gjennom Ringer i Vannet-prosjektet

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
...
 1. 10
 2. 20
26 >