Nyheter

 1. Et nytt Europa?

  20. oktober 2016 | Trøndelag

  Vil du lære mer om kulturforståelse og hvordan tiltrekke deg europeiskarbeidskraft? Bli med på Europakonferansen 2. november.

 2. Livskvalitet i generasjoner

  11. oktober 2016 | Trøndelag

  Siden Medicus for 15 år siden ble den første private fertilitetsklinikken utenfor Oslo har de hjulet par fra hele landet med å få oppfylt drømmen om å få barn. – Vi er privilegerte som får lov til å hjelpe mennesker hver eneste dag, sier daglig leder Magnus Finset Sørdal. Medicus er månedens bedrift i oktober.

 3. Arbinn.no: NHOs nye digitale tjeneste for arbeidsgivere

  10. oktober 2016 | Østfold, Agder, Buskerud, Finnmark, Hordaland, Innlandet, Møre og Romsdal, NHO Idrett, Nordland, Oslo og Akershus, Rogaland, Sogn og Fjordane, Telemark, Trøndelag, Troms og Svalbard , Vestfold

  For å gi deg lettere tilgang til informasjon om arbeidsrett og HMS-spørsmål, har NHO-felleskapet laget en ny nettjeneste – arbinn.no.

 4. Partssamarbeid styrker næringslivet

  5. oktober 2016 | Trøndelag

  NHO og LO er opptatt av å styrke våre medlemmers innovasjonsgrad, blant annet gjennom metoden Medarbeiderdrevet innovasjon.

 5. Full fart med Ringer i Vannet

  30. september 2016 | Ringer i vannet, Trøndelag

  100 biler skal friskmeldes hver dag. 70 mekanikere skal gjøre jobben. Motor-Trade AS i Trondheim har et arbeidsmiljø og en logistikk som er lett å like. Nå har de sin andre rekruttering på kort tid gjennom Ringer i vannet.

 6. Lær hvordan selge til det offentlige

  30. september 2016 | Leverandørutvikling, Trøndelag

  Vil du selge til offentlig sektor må du vite at det blir nytt regelverk fra 1. januar 2017. Vi har informasjonsmøter landet rundt.

 7. Økt innsats mot useriøse aktører i bygg og anlegg

  29. september 2016 | Trøndelag

  Gjennom de siste årene har utfordringene med useriøse aktørers inntog i arbeidslivet vokst seg gradvis større, skriver Kristian Dahlberg Hauge, direktør i EBA Trøndelag og Håndverkerforeningen i Trondheim.

 8. Fra fiskekasser til internasjonalt konsern

  29. september 2016 | Trøndelag

  Det som begynte med eventyrlystne grundere har i dag utviklet seg til et internasjonalt konsern med hovedsete på Frøya. BEWi er månedens bedrift i september.

 9. I riktig retning

  23. september 2016 | Trøndelag

  Siste utgave av Næringslivets økonomibarometer viser at det er en gryende optimisme blant NHOs medlemsbedrifter. Også i Trøndelag peker pilen oppover.

 10. Innovasjon gjennom offentlige anskaffelser er mulig

  19. september 2016 | Leverandørutvikling, Trøndelag

  Se opp for innovative offentlige anskaffelser – det kan fort komme deg til gode, skriver Hilde Sætertrø og Merethe Storødegård i denne kronikken.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
...
 1. 10
 2. 20
26 >