Aqualine er kåret til en av tre finalister til NHOs nyskapingspris

NHOs nyskapingspris deles ut på Småtinget i Fredrikstad den 25. - 26. august og Aqualine er en av tre nominerte

Publisert 23.06.15

Trøndelag

Hvert år deler NHO ut en nyskapingspris til en person – eventuelt flere personer i samarbeid – som har startet og/eller utviklet en mindre bedrift. Formålet med prisutdelingen er å belønne enkeltmenneskers initiativ og skape interesse og oppmerksomhet rundt nyskaping.

NHO Trøndelags nyskapingspris gikk i år til Aqualine og nå er Aqualine kåret til en av tre kandidater til å vinne den nasjonale nyskapingsprisen som deles ut på Småtinget 25. - 26. august.

Utstyr til oppdrettsnæringen

Aqualine leverer utstyr til oppdrettsnæringen i verdens tøffeste og mest krevende havområder, og har gjort det i mer enn 30 år. Hos dem ligger den maritime forståelsen i ryggraden. 

Som en følge av det økte antallet rømminger av laks i 2011 tok Aqualine ansvar og arbeidet frem i samarbeid med flere aktører i næringen et nytt konsept for oppbyggingen av merdesystemer. Resultatet ble Aqualine Midgard System, et fullt integrert not- og utspilingssystem hvor bunnringen henges direkte i noten uten annen kontakt med flytekragen. Et nyutviklet vinsjesystem hever og senker bunnringen effektivt i en operasjon.

Les mer om Aqualine

Meld deg på Småtinget