Årets innledere

Her er innlederne du møter på NHO Trøndelags årskonferanse mandag 3. april.

#205

Noen av innlederne på NHO Trøndelags årskonferanse 2017

Publisert 31.03.17

Trøndelag

Påmelding

Mandag 3. april braker det løs for NHO Trøndelags årskonferanse 2017.
På konferansen, som ledes av Guri Hetland og Eiliv Flakne, vil du møte mennesker og bedrifter fra hele Trøndelag som hver dag jobber for en grønn fremtid.

Se programmet for årskonferansen 2017 her

Dette er innlederne på årets konferanse:

 

Kristin Skogen Lund

Foto: Aksel Jermstad

#205

Administrerende direktør i NHO, Kristin Skogen Lund, tar turen til Trøndelag og årskonferansen 2017.

Thina Saltvedt

Senior oljeanalytiker i Nordea Markets Thina Saltvedt, uttalte til Adresseavisen i fjor at det er de grønne pengene som vokser raskest. Vi gleder oss til å høre Thina på årskonferansen mandag 3. april.

Bård Benum

Powell AS er en av bedriftene i Trøndelag som har lyktes med forretningsmodeller i det grønne skiftet. Administrerende direktør i Powel kommer til årskonferansen.

Håvard Wollan

Biokraft på Skogn blir den største fabrikken for produksjon av flytende biogassdrivstoff i Nord-Europa. Administrerende direktør i Biokraft, Håvard Wollan kommer til Årskonferansen.

Kristian Aa

Nord-Europas største landbaserte vindpark bygges på Fosen. Daglig leder i Fosen Vind, Kristian Aa gir oss historien på årskonferansen mandag 3. april.

Gøril Forbord og Ståle Svenning

Foretningsutvikler Gøril Forbord og konserndirektør for Ny fornybar i TrønderEnergi, Ståle Svenning, kommer til årskonferansen for å dele sine betraktninger om energisektorens plass i det grønne skiftet.

Marit Rolseth

Konsernsjef i Tommen Gram Fotograf: Sven-Erik Knoff

#205

Tommen Gram jobber kontinuerlig med å redusere eget fotavtrykk i sin produksjon. Konsernsjef Marit Rolseth kommer til årskonferansen.

Ottar Tollan

SB Seating på Røros er opptatt av å ta hensyn til miljøpåvirkningen både når det gjelder materialer og prosess i sin produksjon av møbler. Produksjonssjef Ottar Tollan kommer til årskonferansen mandag 3. april.

Erik Ianssen

Selfa lagde verdens første elektriske sjark. Daglig leder Erik Ianssen kommer til årskonferansen for å dele historien.

Eskil Bekken

Verdens første arbeidsbåt i fiskeindustrien ble også til i Trøndelag. Hør teknisk sjef i SalMar Eskil Bekken på vår årskonferanse.

Vegar Johansen

Administrerende direktør i SINTEF Ocean, Vegar Johansen kommer til årskonferansen for å snakke om mulighetene i havrommet og trøndelags fortrinn.

Hanne Falstad, Svein Erik Nilsen og Stian Østerlie

Kan styrking av partssamarbeidet føre til en grønnere bygg- og anleggsbransje? Hanne Falstad i NHO Trøndelag, Svein Erik Nilsen i LO Sør-Trøndelag og Stian Østerlie, administrerende direktør i Vintervoll viser oss hvordan.

Hilde Sætertrø og Jan Roger Grannes

Offentlig sektor gjør innkjøp for flere hundre milliarder kroner årlig. Ved å legge vekt på innovasjon kan offentlige innkjøp være en motor i arbeidet med grønn omstilling. Hilde Sætertrø, prosjektleder i Nasjonalt program for leverandørutvikling og daglig leder i Grannes VVS, Jan Roger Grannes kommer til årskonferansen.

Velkommen til debatt og innsikt på NHO
Trøndelags årskonferanse Made in Norway – På jobb for en grønn fremtid.

Påmelding

Se programmet for årskonferansen 2017 her