Årets mat- og drikkeprodusent 2016

For 5. gang skal Norges beste mat- og drikkeprodusent kåres i 2016

Publisert 13.01.16

Trøndelag

NHO Mat og Drikke oppfordrer forbrukere, ansatte og bedrifter til å foreslå kandidater.

- Prisen "Årets mat- og drikkeprodusent" gis til en bedrift som produserer i Norge. Forslag til gode kandidater mottas med takk, sier administrerende direktør Petter Haas Brubakk i NHO Mat og Drikke, som ber forslagstillerne om å benytte nettsiden www.nhomatogdrikke.no.

NHO Mat og Drikke ønsker å synliggjøre de gode eksemplene og inspirere til utvikling av mat- og drikkeproduksjon her til lands.

- Juryen skal vurdere kandidater som det siste året har utmerket seg innenfor områdene; bedriftskultur, innovasjon/produktutvikling, markedsføring/kommunikasjon, kompetanse eller miljø, sier Brubakk.

Fristen for innsending av kandidatforslag er den 1. februar, og Brubakk ser frem til å få mange gode kandidater å velge i.

- Dette er bedrifter som vi alle har et forhold til. Alt fra bakeren på hjørnet til store norske og internasjonale mat- og drikkeprodusenter. Vi snakker om Norges nest største industri med rundt 50 000 ansatte, 2 500 bedrifter og 160 milliarder i omsetning. Den fortjener å bli satt pris på, og det er viktig for Norge at denne industrien stadig utvikler seg, ifølge Brubakk.

Prisen "Årets mat- og Drikkeprodusent" deles ut i forbindelse med NHO Mat og Drikkes årskonferanse i Oslo torsdag 10. mars 2016.

Statutter Årets mat- og drikkeprodusent

Søknadsskjema

Kontaktperson: Adm. direktør Petter Haas Brubakk tlf. 909 11 624