Bli med på frokostseminar om den nye IA-avtalen

Den 21. august kan du bli med på frokostseminar i Trondheim. Her vil du få kunnskap om de nye reglene for oppfølging av sykemeldte og den nye IA-avtalens virkemidler.

Publisert 02.07.14

Trøndelag

Er du kjent med lovendringene for oppfølging av sykmeldte? Er din bedrift en IA-virksomhet eller vurderer dere å bli det?

1. juli endret lovgiver reglene for oppfølging av sykmeldte. Hva betyr lovendringene for deg og din bedrift? Få med deg forenklingene og arbeidstakers og arbeidsgivers rettigheter og plikter i forbindelse med sykefraværsoppfølging. Vi vil rette særlig fokus på de nye lovreglenes betydning for arbeidsgiver.

På seminaret vil du også få klarhet i hva det vil si å være IA-bedrift, nye virkemidler for IA-bedrifter og NAVs tiltak og virkemidler for ett inkluderende arbeidsliv. Eksempler på spørsmål: Hva er ett arbeidslivssenter? Hvordan bli en IA-bedrift? Må eksisterende IA-bedrifter undertegne ny IA?

Målgruppen for seminaret er ledere, mellomledere, HR og HMS-ansvarlige.

Arrangør er NHO Mat og landbruk og NHO Mat og drikke, men seminaret er åpent for alle bransjer, og både medlemmer og ikke-medlemmer av NHO.

Sted: Trondheim
Dato: 21. august 2014

Kurspris:
NHO-medlemmer: kr. 1000,-
Ikke-medlemmer: kr. 1800,-
Prisen inkluderer frokost og kursmateriell.

Bindende påmelding, frist senest 10 dager før kursstart.
Meld deg på her: https://event.nho.no/skjema/?event=3169