"Bredero Shaw tar samfunnsansvar"

Bredero Shaw Norway AS på Orkanger fikk 27. mars overrakt diplom som et synlig bevis på at de har rekruttert nye medarbeidere via Ringer i Vannet

Fra venstre: HR Manager Nils Bratlie Brevik, avtroppende HR Manager Liv Kløvstad, Janne Krohn-Hansen, prosjektleder Ringer i Vannet, NHO Trøndelag og Rigmor Selbekk, faglig leder arbeidsliv, Rosenvik.

Publisert 01.04.14

Trøndelag, Ringer i vannet

Bredero Shaw Norway AS på Orkanger fikk 27. mars overrakt diplom som et synlig bevis på at de har rekruttert nye medarbeidere via Ringer i Vannet. Bedriften har i en årrekke hatt et tett samarbeid med attføringsbedriften Rosenvik og flere arbeidssøkere har fått muligheten til å prøve seg i jobb. Rekrutteringsbistand gjennom Ringer i Vannet innebærer tett kandidatoppfølging både før, under og etter rekruttering. Bredero Shaw signerte i 2012 rekrutteringsavtale med Rosenvik som formaliserer dette samarbeidet. Rosenvik er en av sju attføringsbedrifter i trøndelag som samarbeider med NHO for å dekke næringslivets behov for kompetent arbeidskraft. Attføringsbedriftene har et tett samarbeid for å sikre best mulig match mellom næringslivets behov og kandidatenes kompetanse og yteevne. "