Dag 2 av NHO Trøndelags medlemsturne

NHO Trøndelags medlemsturne ruller videre og torsdag denne uken besøkte vi bedrifter i Agdenes og på Hitra og Frøya.

#205

NHO Trøndelag besøkte Storvask i Lensvik på sin medlemsturne 26. mai. I tillegg til Jon Uthus og Ingveig H. Wahl fra NHO Trøndelag hadde vi også med oss Ellen Mulstad som jobber for NHO sentralt

Publisert 27.05.16

Trøndelag

Denne uken startet NHO Trøndelag sin medlemsturne der vi skal kjøre rundt om i regionen for å treffe mange av våre medlemsbedrifter.
Ved å komme enda tettere på hverdagen til bedriftene er målet å få verdifull kunnskap om utfordringer og behovet til næringslivet i regionen.

Agdenes

Første stopp på turneen torsdag 26. mai var hos Storvask i Lensvik i Agdenes kommune. Der ble vi møtt at daglig leder Arve Skorstad og hans medarbeidere. Storvask ble etablert i Trondheim i 1922 og var allerede da et av Skandinavias mest moderne vaskeri. Avdelingen i Lensvik ble etablert i 2009 og har i dag i underkant av 40 årsverk.

NHO Trøndelag besøkte Kvernhusvik Skipsverft på dag 2 av sin medlemsturne

#205

Fra Agdenes gikk turen til Hitra og der fikk vi lov til å komme på besøk hos Kvernhusvik Skipsverft. Industribedriften som ledes av daglig leder Otto Lien startet opp sin virksomhet på Hitra på 90-tallet. I dag har bedriften mye å gjøre, både med reperasjon og vedlikehold av skip og båter.

På Hitra tok vi også turen innom Akva Group. Bedriften, som er en totalleverandør til havbruksnæringen, har både delelager og en profesjonell serviceorganisasjon på Hitra. Akva Group etablerte seg på Hitra i 2010 og har i dag i overkant av 10 årsverk knyttet til virksomheten.

Hos Akva Group på Hitra lærte vi at sommerbelysning om vinteren er viktig i lakseproduksjon

#205

Siste post på programmet for medlemsturneens andre dag var Hotell Frøya. Sammen med representanter fra fem andre bedrifter på Hitra og Frøya møtte vi Valborg Bekken som er daglig leder ved hotellet, for en prat om næringslivet i de to øykommunene.