Dag 3 av NHO Trøndelags medlemsturne

Fredag i forrige uke fortsatte NHO Trøndelags medlemsturne til bedrifter i Bjugn, Åfjord og Osen.

#205

Jon Uthus i NHO Trøndelag på besøk hos Fosen Fjordhotell i vakre omgivelser.

Publisert 30.05.16

Trøndelag

Forrige uke startet NHO Trøndelag sin medlemsturne der vi skal kjøre rundt om i regionen for å treffe mange av våre medlemsbedrifter.
Ved å komme enda tettere på hverdagen til bedriftene er målet å få verdifull kunnskap om utfordringer og behovet til næringslivet i regionen.

Mangfoldig næringsliv

Fredag 27.mai gikk turen til flere bedrifter på Fosen og fungerende regiondirektør i NHO Trøndleag, Jon Uthus så frem til gode besøk med spennende bedriter.
-Fosen har et veldig mangfoldig næringsliv og jeg ser frem til mange gode møter og viktige innspill fra næringslivet, sier Uthus.

Første stopp på programmet var hos ScanBio Ingredients i Bjugn. Bedriften er en ledende produsent av fôringredienser fra bærekraftige fiskerier og fiskeoppdrett. ScanBio startet opp sitt produksjonsanlegg i Bjugn i på midten av 80-tallet og har i dag i overkant av 50 årsverk.

NHO Trøndelags Jon Uthus og Hanne Falstad på besøk hos Scanbio i Bjugn.

#205

Fra havbruk i Bjugn gikk turen videre til reiseliv og Fosen Fjordhotell i vakre omgivelser i Åfjord. Daglig leder ved hotellet, Rolf Holmen, er opptatt av rekrutering og hotellet er stolt lærebedrift.

Osen

I Osen kommune holder Hepsø Notservice til.  Bedriften ble etablert i 1997 som en servicestasjon for oppdrettsnæringen. Hepsø, som i dag har 6 ansatte, har konsentrert sin virksomhet rundt vasking, desinfisering, testing og impregnering av oppdrettsposer.

Siste stopp på medlemsturneens tredje dag var hos Auton AS. Bedriften, som også går under navnet BilXtra Auton ligger også i Osen og ledes av Eirik Lino Luisa. Bedriften ble etablert i 2004 og driver i tillegg til bensinstasjon også vedlikehold og reparasjon av kjøretøy.