Dag 4 av NHO Trøndelags medlemsturne

Mandag fortsatte vår medlemsturne med besøk hos bedrifter i både Rennebu, Oppdal, Ålen og Røros.

NHO Trøndelag besøkte Rennebu Snekkeri på sin medlemsturne 30. mai. I tillegg til Jon Uthus fra NHO Trøndelag hadde vi også med oss Rasmus Eiternes Guldvik som jobber for NHO sentralt.

#205

Publisert 31.05.16

Trøndelag

Forrige uke startet NHO Trøndelag sin medlemsturne der vi skal kjøre rundt om i regionen for å treffe mange av våre medlemsbedrifter.
Ved å komme enda tettere på hverdagen til bedriftene er målet å få verdifull kunnskap om utfordringer og behovet til næringslivet i regionen.

Mandag 30. mai startet dag 4 av vår medlemsturne hos Minera Skifer. Minera ligger midt i hjertet av skiferbygda Oppdal og er en ledende skiferbedrift i Norge. Bedriften har, gjennom egne brudd, tilgang på gode ressurser fra skiferbrudd i Alta og Otta, i tillegg til Oppdal, hvor konsernets hovedkontor også ligger.

NHO Trøndelag besøkte Minera Skifer på dag 4 av sin medlemsturne

#205

Fra skifer i Oppdal gikk turen videre til Rennebu Snekkeri. Familiebedriften har levert moderne løsninger gjennom fokus på tradisjonelt håndverk siden slutten av 80-tallet og har i dag 8 årsverk knyttet til virksomheten i Rennebu.

NHO Trøndelag stakk innom Rennebu Snekkeri på sin medlemsturne

#205

I Ålen i Holtålen kommune ligger bedriften Protex som er eneleveradør av militærstøvler M/77 til Forsvaret. Protex leverer også originale marsjstøvler til det sivile markedet.
Tidligere i år ble Protex tildelt "Merket for god design 2016" med sin nye kleskolleksjon "Ragnarok".

Jon Uthus besøkte Røros Produkter i forbindelse med NHO Trøndelags medlemsturne

#205

Siste post på programmet denne dagen var Røros Produkter. Bedriften, som er en produsent av smarte løsninger for rengjøring og avfallshåndtering ble etablert i 2008 og har i dag i overkant av 20 ansatte.