Dag 4 av NHO Trøndelags medlemsturne

Mandag fortsatte vår medlemsturne med besøk hos bedrifter i både Rennebu, Oppdal, Ålen og Røros.

#205

NHO Trøndelag besøkte Rennebu Snekkeri på sin medlemsturne 30. mai. I tillegg til Jon Uthus fra NHO Trøndelag hadde vi også med oss Rasmus Eiternes Guldvik som jobber for NHO sentralt.

Publisert 31.05.16

Trøndelag

Forrige uke startet NHO Trøndelag sin medlemsturne der vi skal kjøre rundt om i regionen for å treffe mange av våre medlemsbedrifter.
Ved å komme enda tettere på hverdagen til bedriftene er målet å få verdifull kunnskap om utfordringer og behovet til næringslivet i regionen.

Mandag 30. mai startet dag 4 av vår medlemsturne hos Minera Skifer. Minera ligger midt i hjertet av skiferbygda Oppdal og er en ledende skiferbedrift i Norge. Bedriften har, gjennom egne brudd, tilgang på gode ressurser fra skiferbrudd i Alta og Otta, i tillegg til Oppdal, hvor konsernets hovedkontor også ligger.

NHO Trøndelag besøkte Minera Skifer på dag 4 av sin medlemsturne

#205

Fra skifer i Oppdal gikk turen videre til Rennebu Snekkeri. Familiebedriften har levert moderne løsninger gjennom fokus på tradisjonelt håndverk siden slutten av 80-tallet og har i dag 8 årsverk knyttet til virksomheten i Rennebu.

NHO Trøndelag stakk innom Rennebu Snekkeri på sin medlemsturne

#205

I Ålen i Holtålen kommune ligger bedriften Protex som er eneleveradør av militærstøvler M/77 til Forsvaret. Protex leverer også originale marsjstøvler til det sivile markedet.
Tidligere i år ble Protex tildelt "Merket for god design 2016" med sin nye kleskolleksjon "Ragnarok".

Jon Uthus besøkte Røros Produkter i forbindelse med NHO Trøndelags medlemsturne

#205

Siste post på programmet denne dagen var Røros Produkter. Bedriften, som er en produsent av smarte løsninger for rengjøring og avfallshåndtering ble etablert i 2008 og har i dag i overkant av 20 ansatte.