Dag 5 av medlemsturneen

På den aller siste dagen av vårens medlemsturne besøkte vi bedrifter både på Orkanger, i Meldal og på Kyrksæterøra.

#205

NHO Trøndelag tok turen innom Bolig og Næringsbygg AS på Kyrksæterøra i løpet av sin medlemsturne

Publisert 01.06.16

Trøndelag

Forrige uke startet NHO Trøndelag sin medlemsturne der vi skal kjøre rundt om i regionen for å treffe mange av våre medlemsbedrifter.
Ved å komme enda tettere på hverdagen til bedriftene er målet å få verdifull kunnskap om utfordringer og behovet til næringslivet i regionen.

Viktige innspill

Den aller siste dagen i vårens medlemsturne startet i herskapelige omgivelser på Bårdshaug Herregård på Orkanger. Her hadde vi og bedriften samarbeidet om å invitere inn omkringliggende bedrifter til en samtale om næringslivet på Orkanger og bransjespesifikke utfordringer. Det ble en god samtale med mange viktige innspill til oss i NHO.

Bårdshaug Herregård på Orkanger var en av stoppestedene under NHO Trøndelags medlemsturne

#205

Fra Orkanger gikk turen videre til Meldal og bedriften Simpro.
Simpro er en av de ledende aktørene innen produksjon av høyteknologisk elektronikk og elektromekanikk for tøffe miljøer.
Administrerende direktør Erik Dragset ga oss en omvisning i bedriftens lokaler i Meldal Næringssenter og et godt innblikk i virksomheten.

Jon Uthus og Rasmus Eiternes Guldvik besøkte Simpro under NHO Trøndelags medlemsturne

#205

I Meldal besøkte vi også medlemsbedriften Bergmannskroa, som ligger midt i hjertet av det gamle gruvesamfunnet på Løkken Verk. Kroa ble bygd i 1985 i forbindelse med at gruvedriften holdt på å bli lagt ned. Den gangen var det Orkla som finnansierte byggingen av kroa. På slutten av 90-tallet tok SANS med Stein Dyrseth i spissen over leien av bygget og Bergmannskroa har etterhvert opparbeidet seg et godt renome som gjør at mange kjører milevis for å spise god mat i trivelige gruvehistoriske omgivelser.

Lærebedrift

Neste stopp på programmet var bedriften Bolig og Næringsbygg AS, som drives fra Kyrksæterøra i Hemne kommune. Bedriften, som ledes av daglig leder Erik Stølen, ble etablert i 1991 og har i dag 22 ansatte. I dag tilbyr bedriften alle typer tjenester innen tømrer- og betongfaget, med både offentlige og private utbyggere på kundelisten. Hos Bolig og Næringsbygg AS fikk vi en god samtale om blant annet rekruttering og det å være lærebedrift.

NHO Trøndelag tok turen innom Bolig og Næringsbygg AS på Kyrksæterøra i løpet av sin medlemsturne Fotograf: NHO Trøndelag

#205

Aller siste bedrift som ble besøkt på denne medlemsturneen var Belsvik Elektro, også denne bedriften lokalisert på Kyrksæterøra i Hemne. Belsvik Elektro ble stiftet i 2013 og har i dag 23 ansatte med erfaring og kompetanse innen flere fagområder. Bedriften har teknikere og ingeniører som både prosjekterer og tegner innen elektro, tele/data og kjøle/varmeanlegg.

Videre arbeid

NHO Trøndelag ønsker å takke alle bedriftene som har tatt i mot oss på denne medlemsturneen. Vi har fått mange gode og interessante innspill og tilbakemeldinger som vi tar med oss i vårt videre arbeid for næringslivet i Trøndelag.

Vi planlegger en liknende turne til høsten og ønsker din bedrift besøk så ikke nøl med å ta kontakt med oss.

Kontakt oss

Hanne Falstad

Seniorrådgiver

NHO Trøndelag

hanne.falstad@nho.no
Mobil
93040017