Engasjert Lederprogram for unge talenter - starter januar 2015

Målet er enkelt og ambisiøst: Engasjert Byrå skal, i samarbeid med deg og din bedrift, finne og utvikle landets beste ledertalenter, dette for å styrke næringslivet både i dag og for fremtiden

Søker ubehag for å bli gode sjefer

Publisert 11.11.14

Trøndelag, Prosjekter

I september i 2014 startet Engasjert Byrå opp sin nye satsning rettet mot unge ledertalenter i Trøndelag i samarbeid med NHO. Det er nå gjennomført en pilot runde og der var man nøye på å rekruttere bredden av unge ledere fra privat næringsliv, idrett og gründere. Nå har man gjennomført to samlinger og det er både gledelig og inspirerende å se utviklingen talentene viser. Gode tilbakemeldinger viser at programmet har ønsket effekt:

Morten Vinje (ledertalent fra IKEA høst 2014): "Dette programmet med særdeles kompetente og engasjerte programansvarlige, samt en flott gruppe deltagere, har så langt medført at jeg har blitt enda tryggere på meg selv som leder."

Per Hangerhagen (Varehussjef og Morten Vinjes leder ved IKEA): "Lederprogrammet har bidratt til enda stødigere lederskap, mer tydelighet som har økt vår gjennomføringsevne."

Erlend Ledang (ledertalent fra Consort, høst 2014): "Dette programmet fikk meg til å se mine utviklingsområder på en ny måte. Jeg forstår nå både meg selv og andre typer mennesker bedre."

Rune Skjei (Daglig Leder og Erlend Ledangs leder i Consort): "Erlend har gjennom sin deltagelse utvidet evnen til å reflektere over innholdet i sitt lederskap. Det trengs hos en ung leder med høyt energinivå i en travel hverdag :)"  

Flere har spurt når neste runde går i gang og vi kan nå fortelle dere at man har satt følgende datoer for programmet:

 • Samling 1: mandag 12 og 13 januar
 • Samling 2: tirsdag og onsdag 10 og 11 februar
 • Samling 3: tirsdag og onsdag 10 og 11 mars
 • Samling 4: tirsdag og onsdag 14 og 15 april  

Programmet skaper varig positiv endring hos alle deltagere, som talentene selv og bedriften skal ha stor nytte av. Vi er overbevist om at mesteparten av all utvikling skjer utenfor komfort-sonen vår. Derfor blir dette programmet utfordrende, annerledes, aktuelt og praktisk.   Noen av temaene som dekkes i programmet er:  

 • Selvinnsikt. Hvordan oppfattes du av andre.
 • Kunsten å gi (og motta) feedback
 • Verdibasert ledelse
 • Emosjonell intelligens
 • Relasjonsledelse
 • Kommunikasjon
 • Handlingsorientert ledelse
 • Resultatorientert ledelse
 • Kroppsspråk
 • Coaching som effektivt virkemiddel i ledelse
 • Presentasjonsteknikk

Hvem kan delta?  

Unge ledere (fortrinnsvis mellom 25 og 40 år med 0-5 års ledererfaring.) Deltagere som har et stort potensial for fremtiden og som bedriften virkelig  ønsker å satse på. Programmet er utfordrende og er derfor ikke for alle, men er ideelt for kandidater som virkelig ønsker å utvikle seg som ansatt, leder og menneske.

Hvem er vi som skal holde programmet?  

Vi som holder programmet har lang og bred erfaring fra topp og mellomledelse i store norske bedrifter og bred erfaring fra ulike styreverv. Vi har også erfaring fra Olympiatoppen, coaching, prosessledelse, motivasjon, m.m.

Christian Banken: lederutvikling, talentutvikling, mental trening

Kolbjørn Nordvik: coaching, presentasjonsteknikk og indre motivasjon

Gro Eide: kommunikasjon og teambygging

Marianne Danielsen: merkevarebygging og gjennomføring

Vi vil også introdusere deltagerne for ledere fra Trøndersk næringsliv.

Inkludert i programmet: 8 hele kursdager, max 12 deltagere i gruppen, profilanalyse (Insight Discovery), kursmateriell, eget deltagernettverk, bespisning, individuell avslutningssamtale, én 1:1 coachingsamtale.  

Vi inviterer herved deg og din bedrift til å delta på dette spennende, utfordrende og praktiske lederprogrammet.  Har du et talent i din bedrift, kjenner du noen, eller er du kanskje selv et ledertalent? I så fall ønsker vi veldig gjerne å høre fra deg.

Ta kontakt med Christian Banken på epost: christian.banken@engasjertbyra.no eller på mobil: 922 89 912