Hektiske dager for Ringer i Vannet

Det har vært noen travle dager for Ringer i Vannet med både møte i Svolvær, deltakelse på NHO Reiselivs årskonferanse, utdeling av diplom og bedriftsbesøk i Vesterålen

#205

Regionansvarlig for Ringer i Vannet i Trøndelag og Nordland, Janne Krohn-Hansen deler ut diplom til Vonin Refa i Lofoten

Publisert 27.05.16

Trøndelag, Ringer i vannet

Det har vært noen hektiske dager for regionansvarlig for Ringer i Vannet i Trøndelag og Nordland, Janne Krohn-Hansen. Mandag denne uken ble det arrangert lunsjmøte i Svolvær hos attføringsbedriften LIAS Kompetanse.

- LIAS Kompetanse ønsket å invitere inn bedrifter i Svolvær for å fortelle om Ringer i Vannet og hvordan vi, sammen med arbeids- og inkluderingsbedriften og NAV kan være en støttespiller for næringslivet, sier Krohn-Hansen og legger til at det ble både et godt møte og gode samtaler i Svolvær.

Les mer om LIAS Kompetanse

Viktig å være tilstede

Etter møtet hos LIAS Kompetanse gikk turen til NHO Reiselivs årskonferanse.

- Omtrent en fjerdedel av personene som kommer i arbeid gjennom Ringer i Vannet-prosjektet ender i en reiselivsbedrift og derfor synes jeg det er ekstra viktig at Ringer i Vannet er tilstede på NHO Reiselivs årskonferanse, sier Krohn-Hansen.

Diplom

I Lofoten fikk også Janne Krohn-Hansen oppleve en milepæl i form av å dele ut diplom til den aller første bedriften i Lofoten som har rekruttert gjennom Ringer i Vannet. Bedriften Vonin Refa er utvikler og produsent av fiskeredskaper og fiskeoppdrettsutstyr og driver virksomhet langs store deler av norskekysten. Nå har bedriften fått en ny medarbeider og er godt fornøyd med å ha rekruttert gjennom Ringer i Vannet.

Les mer om Vonin Refa

Satser friskt

Etter diplomutdelingen gikk turen videre til bedriftsbesøk hos Vesterålsprodukter AS på Sortland. Denne arbeids- og inkluderingsbedriften har allerede flere Ringer i Vannet-avtaler med næringslivet i Vesterålen og har formidlet flere personer til lønnet arbeid. Nå har bedriften også ansatt en ny medarbeider som skal jobbe spesielt med Ringer i Vannet og de satser friskt videre for å få enda flere inn i jobb. 

Les mer om Vesterålsprodukter

Les flere nyheter om Ringer i Vannet