Klaus tar tempen på Trøndelag

NHO Trøndelag er stolte over å presentere Klaus Sonstad som konferansier på vår årskonferanse 27. april

Klaus Sonstad leder NHO Trøndelags årskonferanse 27. april 2015

Publisert 20.03.15

Trøndelag

Klaus Joacim Sonstad er en hardtarbeidende trøndersk journalist og komiker, kjent som programleder for både TV og radio. Mange vil nok kjenne Klaus best som sauebonden Odin Jensenius i NRK P3-suksessen Are og Odin, eller fra det populære TV2-programmet Klaus på kanten fra 2013 der han oppsøkte norske småsteder med et humoristisk blikk på bygde-Norge. I tillegg til arbeid med TV og radio har Klaus også laget flere sceneshow sammen med Adamseplene, gitt ut barneplate og bidratt med tekster til foreldreboken Oppdrag: Mamma, pappa.

#7 millioner

På NHO Trøndelags årskonferanse 27. april er det Klaus som skal geleide oss gjennom det spennende programmet. Vi har kalt årets årskonferanse #7 millioner. Norge vokser raskt, når dagens 15-åringer fyller 40, kan befolkningen i Norge nærme seg 7 millioner. I tillegg til at vi blir flere, bor stadig flere av oss i byregioner. Hvordan skal vi i Trøndelag møte denne utviklingen på best mulig måte?
For næringslivet handler dette blant annet om tilgang på arbeidskraft og til markeder, om arealplanlegging, om forvaltning og saksbehandling, og om samferdsel/infrastruktur.

Kom på NHO Trøndelags årskonferanse og delta i debatten. Trøndelag vokser – fremtiden bygges nå!