Kværner Verdal med ny milliardkontrakt

Igjen kommer Kværner Verdal best ut i skarp internasjonal konkurranse og skal nå levere tre av fire stålunderstell til Johan Sverdrup-feltet

Foto: Kværner Verdal

Publisert 09.10.15

Trøndelag

Denne uken fikk de ansatte ved Kværner Verdal beskjed om at bedriften har sikret seg enda en milliardkontrakt og at de nå skal levere de tre største av de fire stålunderstellene til Johan Sverdrup-feltet, i tillegg til et av plattformdekkene. Verdien på den siste kontrakten er på om lag 1 milliard kroner.
Kværner Verdal sier til Trønder-Avisa at oppdraget gir bedriften muligheter til å videreutvikle seg inne spesialfeltet jacket, og at den nye kontrakten gir langsiktighet og sikrer bedriften aktivitet i tre år fremover.

Langsiktig arbeid

- Dette er et godt eksempel på hvordan langsiktig arbeid med å levere kvalitet i alle ledd gjennom medarbeiderdrevet innovasjon og satsing på ny teknologi gjør at man er særdeles konkurransedyktig både i forhold til pris og kvalitet, sier seniorrådgiver ved NHO Trøndelag, Jon Uthus.

NHO Trøndelag gratulerer Kværner Verdal med tildelingen og leveransen av det tredje understellet til Johan Sverdrup, noe som sikrer arbeid for alle ansatte i Kværner frem til sommeren 2018. Dette gir viktige ringvirkninger ikke bare for Verdal og Trøndelag, men for hele landet som en bekreftelse på at norsk industri fortsatt er i internasjonal elitedivisjon.