Marte leder årskonferansen

Da NHO Trøndelag skulle finne konferansier til årskonferansen 2016 var valget enkelt, det måtte bli Marte Hallem.

Marte Hallem leder NHO Trøndelags årskonferanse mandag 18.april 2016

Publisert 16.03.16

Trøndelag

Marte Hallem er et kjent navn og ansikt for de fleste trøndere. Siden 2009 har hun jobbet som selvstendig næringsdrivende artist, tekstforfatter og programleder. Marte kaller seg selv en historieforteller i mange kanaler, og liker å jobbe på tvers av sjangere og uttrykk. Da NHO Trøndelag skulle finne en konferansier som kan lede vår årskonferanse 18.april på en inspirerende og engasjerende måte var det derfor helt naturlig å velge Marte.

Marte hadde seks års erfaring som journalist i Adresseavisen og tre år som kommunikasjonsrådgiver i Nord-Trøndelag fylkeskommune da hun i 2009 sa opp jobben og startet eget firma. Siden har hun vært aktiv både som artist, programleder, manus/tekstforfatter, skuespiller og dokumentarskaper i eget firma.

Programleder

Siden 2009 har hun gitt ut et kritikerrost album ("Fimbulnatta" i 2012), skrevet flere bøker, skrevet manus for flere forestillinger og spilt i en barnetv-serie på NRK ("Tuva fra Tarva"). Hun er også redaktør for flere magasiner, jobber med dokumentarfilmer, og er en erfaren programleder på diverse arenaer i Midt-Norge.

Vi gleder oss til å bli geleidet gjennom årskonferanseprogrammet av Marte og håper du vil delta samme med oss.

Påmelding til NHO Trøndelags årskonferanse mandag 18.april