Ringer i Vannet-bedrift nr 100

Stiklestad Hotell AS ønsker å ta samfunnsansvar.  Rekrutteringsavtale med "Ringer i Vannet" ble midt i blinken for deres handlingsplan.

Tre kokker ved Stiklestad Hotell

Hotelldirektør Bjørg Aase Aksnes ved Stiklestad hotell ønsker å legge til rette for et mangfoldig og inkluderende arbeidsmiljø.

Publisert 05.02.15

Trøndelag, Ringer i vannet

 

Hotelldirektør ved Stiklestad Hotell, Bjørg Aase Aksnes begrunner rekrutteringsavtalen med Ringer i Vannet slik:  «For en tid tilbake lagde vi en handlingsplan fram til 2020, der et av punktene er at vi skal være med å ta samfunnsansvar og legge til rette for et mangfoldig og inkluderende arbeidsmiljø. Da vi fikk presentert «Ringer i vannet» var dette midt i blinken for oss. Vi har hittil hatt et godt samarbeid med NAV om arbeidstrening og –praksis, og å delta i dette prosjektet er å ta dette et steg videre. Vi ser også utfordringene rekruttering til vår bransje har og dersom flere får prøvd seg vil kanskje flere finne ut at dette er det utfordrende og spennende å jobbe med.»

Mange bedrifter i vår region tar allerede et stort samfunnsansvar, men mye kan gjøres for å integrere flere i arbeidslivet. NHO Trøndelag oppfordrer alle våre medlemsbedrifter til å benytte seg av mulighetene i Ringer i Vannet-prosjektet.