Medlemsturne i Trøndelag

I løpet av fem dager skal NHO Trøndelag besøke mange av våre medlemmer. Ved å komme enda tettere på hverdagen til bedriftene er målet å få verdifull kunnskap om utfordringer og behovet til næringslivet i regionen.

#205

Ansatte i NHO Trøndelag legger denne uken ut på medlemsturne rundt om i Trøndelag

Publisert 24.05.16

Trøndelag

Med et næringsliv i omstilling er det viktigere enn noen gang at norsk politikk legger til rette for verdiskaping i Norge.

Hva er det aller viktigste for Trøndelags bedrifter nå, for at de skal kunne drive lønnsomt, skape arbeidsplasser og bidra til fortsatt velferd i Norge?

NHO er i kontinuerlig dialog med mange medlemsbedrifter, men for å få enda bedre forståelse av utfordringene i regionen legger NHO Trøndelag i morgen ut på en fem dager lang medlemsturne med bedrifter i regionen. Turen starer ved Glava på Stjørdal, går gjennom blant annet Selbu, Agdenes, Frøya, Osen, Røros og Meldal og avsluttes Lund Bakeri i Hemne.

Få innspill

- Målet er å treffe bedriftsledere, ansatte og lærlinger i ulike settinger, enten det i frisørstolen, på en traktor, på kjøkkenet eller på et kontor. Vi skal knytte kontakter og få innspill. Jeg skal først og fremst lytte, men også fortelle hva vi jobber med, sier Jon Uthus, fungerende regiondirektør i NHO Trøndelag.

Sammen med sine ansatte skal han blant annet besøke bedriftene Storvask i Leksvik, Scanbio i Bjugn og Protex i Ålen. Agendaen er åpen og styres i stor grad av bedriftene som besøkes. Men relevante temaer kan være rekruttering, kompetanse, samferdsel og arbeidsmiljølov.

NHO Trøndelag planlegger også en slik turne til høsten og vil du ha besøk av oss så ta kontakt på nho.trondelag@nho.no