Møtte næringslivet hos Jobzone

Stort oppmøte da NHO Trøndelag og Jobzone arrangerte frokostmøte med fokus på fremtidens arbeidsliv

Marie Henriksen og Silje Katrine Waade fra Byåsen Håndball Elite vet en ting eller to om motivasjon og hva som skal til for å nå sine mål

Publisert 10.12.15

Trøndelag

Denne uken tok NHO Trøndelag turen til Jobzone for å arrangere et frokostmøte for næringslivet i Trondheim. Mange av våre medlemsbedrifter og flere samfunnsaktører møtte opp for å hygge seg med god frokost og for å høre mer om tema for møtet, nemlig fremtidens arbeidsliv.

Hanne Falstad i NHO Trøndelag arrangerte frokostmøte i samarbeid med Jobzone

Karen Espelund, fylkesdirektør i Sør-Trøndelag fylkeskommune innledet møte med å presentere en dystopi for trøndelag, et «worst case scenario», og hvilke valg regionen vår må ta for å ta ut potensiale slik at arbeidslivet i trøndelag blir godt og produktivt, også i fremtiden.

Motivasjon

Møtedeltakerne fikk også gleden av å stifte bekjentskap med Marie Henriksen og Silje Katrine Waade fra Byåsen Håndball Elite. Disse to vet et og annet om både motivasjon og hva som skal til for å nå sine mål, og presenterte mange perspektiver på trening som også har overføringsverdi til næringslivet.

Ole Hartvig Bakke, administrerende direktør i Allskog var også tilstede på frokostmøte for å presentere bedriften og dens utviklingspotensial fremover. Ikke alle er klar over miljøeffekten ved Allskogs virksomhet – jo høyere aktivitet det er i vår bransje, jo mer klimavennlig er vi, sa Ole Hartvig Bakke til forsamlingen.

Administrerende direktør Ole Hartvig Bakken fortalte engasjert om Allskog

NHO Trøndelag ønsker å takke Gunn Iren Berg Svendsen og resten av Jobzone Trondheim for et godt samarbeid og et vellykket møte. Vi kommer gjerne tilbake!