NHO Arena - Regionale møteplasser for mindre bedrifter

NHO Trøndelag vil gjennomføre NHO Arena møter sammen med de ulike næringsforeningene i regionen Midt-Norge. NHO Arena skal være en møteplass for småbedrifter og politikere i regionene.

Publisert 04.06.14

Trøndelag

NHO Trøndelag skal i løpet av 2014 gjennomføre prosjektet "NHO Arena – Regionale møteplasser for mindre bedrifter". NHO Trøndelag vil gjennomføre NHO Arena sammen med de ulike næringsforeningene i regionen Midt-Norge. 

NHO Arena skal være en møteplass for småbedrifter og politikere i regionene. NHO Arena skal bl.a synliggjøre samhandlingen med næringsforeningen og et viktig mål er å øke tilfredsheten med næringslivsarbeid blant medlemsbedriftene både for næringsforeningen og for NHO.

Det nære samarbeidet med Næringsforeningene i regionene er viktig for NHO Trøndelag. Sammen får vi utviklet verdiskaping i norsk næringsliv. Og med NHO Arena ønsker NHO Trøndelag å synliggjøre næringsforeningene som viktige aktører i regionen og lokalt.

Første NHO Arena møte er et gratis frokostmøte sammen med Stjørdal Næringsforum 17.juni. Der er det et spennende program -meld deg på HER

NHO Arena møter i Trøndelag 2014:

NHO Arena møter i 2014

 

Kontakt oss

Hanne Falstad

Seniorrådgiver

NHO Trøndelag

hanne.falstad@nho.no
Telefon
93040017