Norwegian åpner ny rute til Barcelona

Onsdag er det duket for første ruteflyavgang mellom Trondheim og Barcelona. Norwegian vil i sommerhalvåret ha to ukentlige avganger mellom Norges og Spanias beste fotballbyer fra Trondheim Lufthavn Værnes

Norwegian åpner ny rute fra Værnes til Barcelona. Foto: Norwegian

Publisert 03.06.15

Trøndelag, Samferdsel

- Barcelona er en av de mest attraktive storbydestinasjonene i Europa for nordmenn, og med ny direkterute blir det enkelt og effektivt å reise til nye opplevelser, det være seg fotballturer, shopping eller strandliv, sier en svært tilfreds lufthavndirektør Lasse Bardal.

 To ukentlige avganger

 Avgangstiden er kl. 17.45 på både onsdager og lørdager, og flytiden er tre timer og 55 minutter. Regiondirektør i NHO Trøndelag, Merethe Storødegård, er henrykt over den nye direkteruten, og gleder seg over den positive utviklingen man ser i Trøndelagsregionen.

- Trøndelag er en region i vekst og nye flyruter styrker regionens attraktivitet både for trøndere og for innkommende turisme. Trøndelag Reiseliv har sammen med Innovasjon Norge allerede gjennomført markedskampanjer i det spanske markedet og nå blir dette enda mer aktuelt, sier direktør i Trøndelag Reiseliv, May Britt Hansen.

God Trønderrespons

Norwegian har allerede registrert en stor interesse fra reiseglade trøndere og sier de vil vurdere dette som en helårsrute, dersom etterspørselen holder seg.

- Vi ser fram til å ønske trønderne velkommen om bord i våre nye fly med gratis internett på reisen til Barcelona. Den nye ruten har blitt veldig godt mottatt og illustrerer den generelle utviklingen på Værnes akkurat nå: Flere flyr med Norwegian i år enn i fjor og vår respons på det er nye ruter til knallpriser. Hvis interessen for Barcelona-ruten fortsetter vil vi vurdere å videreføre tilbudet inn i vintersesongen, sier kommersiell direktør Thomas Ramdahl i Norwegian.

Kontakt oss