Nyttige kurs for NHOs medlemmer

Har du eller dine ansatte behov for faglig påfyll? Næringslivets skole arrangerer flere kurs i Trøndelag denne høsten.

En jente i et klasserom snur seg og ser i kamera.

Fotograf: Monkey Business Images

Publisert 26.08.16

Trøndelag

I Næringslivets skole får NHO sine medlemmer og andre nyte godt av NHO-fellesskapets samlede ressurser og ekspertise. Det tilbys aktuelle kurs og lederprogram uavhengig av bransje.

Denne høsten arrangeres det flere kurs i Trøndelag. Kanskje kan du eller en av dine ansatte behov for et av disse kursene:

Hvordan lede ansatte som underpresterer

På dette kurset lærer du a) hvordan følge opp og lede denne type medarbeidere i praksis, og b) hvilke rettigheter du har som arbeidsgiver til å organisere, lede, fordele og kontrollere arbeidet.

Les mer om kurset

HMS Grunnkurs

Arbeidsmiljøloven krever at arbeidsgiver sørger for at verneombud og medlemmer av arbeidsmiljøutvalg (AMU) gjennomgår og kan dokumentere HMS opplæring.
Kurset er myntet på virksomheter og bransjer hvor det kreves opplæringstid på 40 timer.

Les mer om kurset

Økonomi for ikke-økonomer

Dette er et grunnleggende økonomikurs hvor vi starter med de helt enkleste begrepene innen økonomi og regnskapsforståelse.
Kurset omhandler blant annet hvordan du skal lese, analysere og se faresignalene i regnskapsrapportene.

Les mer om kurset

Grunnleggende Excel

På dette grunnkurset lærer du kort og godt hvordan Excel fungerer. Du får en pedagogisk gjennomgang av selve programmet og de ulike mulighetene som Excel gir.
Kurset gir en grundig opplæring og samtidig nyttige tips og råd om hvordan du kan effektivisere hverdagen din ved å bruke Excel.

Les mer om kurset

Å lede uten å være "sjef"

Få gjennomslagskraft, engasjement og motivasjon hos dine ansatte.
Bli bevisst hvilken ledersstil du har. Lær hvordan du kan lede og koordinere slik at du sikrer motiverte, positive og endringsvillige medarbeidere.

Les mer om kurset

Ledelse i praktiske yrker

Opplever du at tiden ikke strekker til når det gjelder praktisk ledelse av dine medarbeidere i en hektisk hverdag? I dette kurset ser vi på utfordringene du opplever som leder når du skal lede ansatte i en hektisk hverdag, om det er innen produksjon, helse, vedlikehold, lager, logistikk, service, transport, helse eller annen type drift.

Les mer om kurset

Effektiv tidsstyring ved smart bruk av Outlook

Tar du stadig med arbeidet hjem? Er e-postboksen like full, og oppgavelisten like lang når du går hjem fra jobb som når du kom? Og dette til tross for at du har stått på hardt hele dagen?
Ta kontroll over hvor du bruker tid og energi!

Les mer om kurset

HMS for ledere

Kurset gir deg den opplæringen innen helse, miljø og sikkerhet som loven krever av en leder. Vi gir deg et overblikk over kravene, samt gode tips for å kunne påvirke egen HMS-kultur.

Les mer om kurset

HMS-kurs for Abelia-bedrifter

I tillegg til kursene arrangert av Næringslivets skole arrangerer også Abelia HMS-kurs for sine medlemmer 1. desember i Trondheim.

Les mer om kurset