Samarbeid gir resultater

Sulland Trondheim er sist i rekken av bedrifter i Trøndelag som har fått diplom som bevis på vellykket rekruttering gjennom Ringer i Vannet-prosjektet

#205

Fornøyd gjeng hos Sulland Trondheim. Fotograf: Janne Krohn-Hansen/Ringer i Vannet

Publisert 11.05.17

Trøndelag, Ringer i vannet

Onsdag denne uken kunne regionansvarlig i Ringer i Vannet, Janne Krohn-Hansen overrekke Sulland Trondheim diplom, som bevis på at bedriften har rekruttert dyktige medarbeidere gjennom Ringer i Vannet-prosjektet.

- Det gleder meg å se at vi nok en gang har fått til en god match mellom arbeidsgiver og arbeidstaker gjennom Ringer i Vannet, sier Krohn-Hansen.
- Det gode resultatet kommer definitivt ikke av seg selv, men er et resultat av et godt samarbeid mellom Sulland, kandidatene selv og arbeids- og inkluderingsbedriften Prima.

Alle de 8 arbeids- og inkluderingsbedriftene som deltar i Ringer i Vannet-prosjektet i Trøndelag har et godt og utstrakt samarbeid om å finne de kandidatene som best mulig matcher bedriftenes behov. Denne formen for samarbeid er noe av nøkkelen til at Ringer i Vannet lykkes.

Mange spennende arbeidsoppgaver hos Sulland Trondheim. Fotograf: Janne Krohn-Hansen/Ringer i Vannet

#205

Funnet seg godt til rette

Gjennom Ringer i Vannet har Sulland Bil ansatt både en bilklargjører og en medarbeider på delelageret, begge i 100 prosent stillinger. Daglig leder Tor Martin Johansen forteller at de er avhengige av at de ansatte jobber godt sammen, derfor er det svært viktig for bedriften at de rekrutterer ansatte som samarbeider godt med resten av teamet. Gjennom Ringer i Vannet har bedriften funnet pliktoppfyllende, engasjerte og dyktige medarbeidere som har funnet seg godt til rette på sin nye arbeidsplass.

Sulland startet opp i Trondheim for 4 år siden, den gang med 18 ansatte. I dag teller arbeidstokken hele 36 og bedriften planlegger allerede flere ansettelser i løpet av høsten.

Les mer om Ringer i Vannet

Les mer om Sulland Trondheim