Suksess for Female Future deltaker Tatsiana Heggeli

Tatsiana ble denne uken Financial Director i Glen Dimplex Nordic. NHO Trøndelag gratulerer.

Publisert 15.08.14

Trøndelag, Female Future

Tatsiana Hegglig var deltaker på Female Future Midt Norge 2014. Hun jobbet som Cost Controller da hun begynte i programmet. Denne uken ble hun Financial Director i Glen Dimplex Nordic. 

Det er utrolig gøy å se at programmet ga meg så mye ny kunnskap, mer energi og tro på meg selv slik at jeg ønsket å rekke hånda mot den nye utfordringen og takke ja til tilbudet i samme selskap, sier Tatsiana i en mail til NHO Trøndelag. Jeg er utrolig stolt av å være en del av programmet og det er det beste jeg har vært med på noen gang, sier hun videre. Programmet har inspirert meg, støttet og ga meg mulighet for personlig og profesjonell vider vekst.

Les mer om FEMALE FUTURE MIDT NORGE 2014 -2015

Regiondirektør Merethe Storødegård er imponert over Tatsiana sitt engasjement i programmet og profesjonelle fremgang. Hun påpeker at Female Future sikrer bedriftene tilstrekkelig kvalifisert arbeidskraft og bidrar til kvinners representasjon i ledelse.

Har din bedrift kvinnelige ledertalenter dere vil satse på? NHO søker nå etter nye deltakere til Female Future-programmet til høsten. SØK HER