Ringer i vannet

Rekruttering og arbeidsinkludering på bedriftenes premisser. Målet er å få personer, som av ulike årsaker har falt utenfor arbeidslivet, inn i ordinære jobber. Tett oppfølging fra en ekspert i en attføringsbedrift kan gi nye arbeidstakere som er egnet for nettopp din virksomhet.

Nyheter

 • Hedret for rekruttering

  ISS og Hero Norge hedret for rekruttering av nye medarbeidere via Ringer i Vannet.

  19. mars 2017
 • Lønna er bare bonus

  For Stian Bjørkås er lønna i den nye jobben bare en bonus.

  11. oktober 2016
 • Et inkluderende arbeidsliv på Lerkendal

  Scandic Lerkendal er opptatt av et godt arbeidsmiljø og inkludering. Hotellet har blant annet via Ringer i Vannet rekruttert flere medarbeidere som av ulike årsaker har stått utenfor arbeidslivet.

  1. juli 2016
 • Snart 40 ansettelser i Toma

  -Toma vokser, leste og jeg, og tenkte yes – da blir det mere jobb på meg. Fred sitter i kantinen til Toma Security i Oslo og bokstavelig talt klapper i hendene.

  22. desember 2016
 • Full fart med Ringer i Vannet

  100 biler skal friskmeldes hver dag. 70 mekanikere skal gjøre jobben. Motor-Trade AS i Trondheim har et arbeidsmiljø og en logistikk som er lett å like. Nå har de sin andre rekruttering på kort tid gjennom Ringer i vannet.

  30. september 2016
 • Rørt, stolt og oppriktig glad

  Jeg er rørt, stolt og oppriktig glad, skriver Janne Krohn-Hansen som er regionansvarlig for Ringer i Vannet i Trøndelag og Nordland. Hun har nettopp vært på besøk i Fauske og Bodø.

  22. juni 2016
 • Nordvik og Ringer i Vannet går sammen

  Nordvik Gruppen AS signerte nylig konsernavtale med Ringer i Vannet og sammen skal vi arbeide for at mennesker som har havnet utenfor arbeidslivet skal få en ny mulighet.

  22. desember 2016

Kontakt oss