Ringer i vannet

Rekruttering og arbeidsinkludering på bedriftenes premisser. Målet er å få personer, som av ulike årsaker har falt utenfor arbeidslivet, inn i ordinære jobber. Tett oppfølging fra en ekspert i en attføringsbedrift kan gi nye arbeidstakere som er egnet for nettopp din virksomhet.

Nyheter

 • Gi jobbmuligheter til alle

  I første halvdel av 2017 har 609 personer kommet i jobb etter et tiltak i Fretex. - Arbeids- og inkluderingsbedriftene over hele landet er den lokale spesialisten, og det må vi bygge videre på, sier daglig leder i Fretex Midt-Norge, Tanja Holmen.

  17. august 2017
 • Hedret for rekruttering

  ISS og Hero Norge hedret for rekruttering av nye medarbeidere via Ringer i Vannet.

  19. mars 2017
 • Lønna er bare bonus

  For Stian Bjørkås er lønna i den nye jobben bare en bonus.

  11. oktober 2016
 • Skapte 20 arbeidsplasser på Orkanger

  – Det handler om å gripe sjansen når magefølelsen kjennes riktig, sier han. Når han ikke har fulgt den, har det gått galt. I dag er det mye som kjennes riktig for kokk og gründer Stein Dyrseth, som nylig signerte rekrutteringsavtale med Ringer i Vannet.

  30. juni 2017
 • Snart 40 ansettelser i Toma

  -Toma vokser, leste og jeg, og tenkte yes – da blir det mere jobb på meg. Fred sitter i kantinen til Toma Security i Oslo og bokstavelig talt klapper i hendene.

  22. desember 2016
 • Full fart med Ringer i Vannet

  100 biler skal friskmeldes hver dag. 70 mekanikere skal gjøre jobben. Motor-Trade AS i Trondheim har et arbeidsmiljø og en logistikk som er lett å like. Nå har de sin andre rekruttering på kort tid gjennom Ringer i vannet.

  30. september 2016
 • Samarbeid gir resultater

  Sulland Trondheim er sist i rekken av bedrifter i Trøndelag som har fått diplom som bevis på vellykket rekruttering gjennom Ringer i Vannet-prosjektet

  11. mai 2017
 • Nordvik og Ringer i Vannet går sammen

  Nordvik Gruppen AS signerte nylig konsernavtale med Ringer i Vannet og sammen skal vi arbeide for at mennesker som har havnet utenfor arbeidslivet skal få en ny mulighet.

  22. desember 2016

Kontakt oss