Ringer i vannet

Rekruttering og arbeidsinkludering på bedriftenes premisser. Målet er å få personer, som av ulike årsaker har falt utenfor arbeidslivet, inn i ordinære jobber. Tett oppfølging fra en ekspert i en attføringsbedrift kan gi nye arbeidstakere som er egnet for nettopp din virksomhet.

Nyheter

 • Lønna er bare bonus

  For Stian Bjørkås er lønna i den nye jobben bare en bonus.

  11. oktober 2016
 • Et inkluderende arbeidsliv på Lerkendal

  Scandic Lerkendal er opptatt av et godt arbeidsmiljø og inkludering. Hotellet har blant annet via Ringer i Vannet rekruttert flere medarbeidere som av ulike årsaker har stått utenfor arbeidslivet.

  1. juli 2016
 • Slik skal vi få flere ut i arbeid

  Nærmere 44.000 sørtrøndere er uten arbeid grunnet helseproblemer eller arbeidsledighet. Nå gjør nye regler det enklere å komme inn i arbeidslivet. Les vår felles kronikk med NAV Sør-Trøndelag som stod på trykk i Adresseavisen denne uken.

  27. mai 2016
 • Full fart med Ringer i Vannet

  100 biler skal friskmeldes hver dag. 70 mekanikere skal gjøre jobben. Motor-Trade AS i Trondheim har et arbeidsmiljø og en logistikk som er lett å like. Nå har de sin andre rekruttering på kort tid gjennom Ringer i vannet.

  30. september 2016
 • Rørt, stolt og oppriktig glad

  Jeg er rørt, stolt og oppriktig glad, skriver Janne Krohn-Hansen som er regionansvarlig for Ringer i Vannet i Trøndelag og Nordland. Hun har nettopp vært på besøk i Fauske og Bodø.

  22. juni 2016
 • Hektiske dager for Ringer i Vannet

  Det har vært noen travle dager for Ringer i Vannet med både møte i Svolvær, deltakelse på NHO Reiselivs årskonferanse, utdeling av diplom og bedriftsbesøk i Vesterålen

  27. mai 2016

Kontakt oss