Nyhetsarkiv

 1. Hedret for rekruttering

  19. mars 2017 | Nordland, Ringer i vannet

  ISS og Hero Norge hedret for rekruttering av nye medarbeidere via Ringer i Vannet.

 2. Snart 40 ansettelser i Toma

  22. desember 2016 | Ringer i vannet

  -Toma vokser, leste og jeg, og tenkte yes – da blir det mere jobb på meg. Fred sitter i kantinen til Toma Security i Oslo og bokstavelig talt klapper i hendene.

 3. Nordvik og Ringer i Vannet går sammen

  22. desember 2016 | Ringer i vannet

  Nordvik Gruppen AS signerte nylig konsernavtale med Ringer i Vannet og sammen skal vi arbeide for at mennesker som har havnet utenfor arbeidslivet skal få en ny mulighet.

 4. Lønna er bare bonus

  11. oktober 2016 | Ringer i vannet

  For Stian Bjørkås er lønna i den nye jobben bare en bonus.

 5. Full fart med Ringer i Vannet

  30. september 2016 | Ringer i vannet, Trøndelag

  100 biler skal friskmeldes hver dag. 70 mekanikere skal gjøre jobben. Motor-Trade AS i Trondheim har et arbeidsmiljø og en logistikk som er lett å like. Nå har de sin andre rekruttering på kort tid gjennom Ringer i vannet.

 6. - Kommer lengre når noen kan gå god for deg

  7. juli 2016 | Ringer i vannet, Trøndelag

  Alder er ingen hindring for 63 år gamle Terje Lilleberre som etter tid utenfor arbeidslivet er tilbake i jobb igjen gjennom Ringer i Vannet.

 7. Et inkluderende arbeidsliv på Lerkendal

  1. juli 2016 | Ringer i vannet, Trøndelag

  Scandic Lerkendal er opptatt av et godt arbeidsmiljø og inkludering. Hotellet har blant annet via Ringer i Vannet rekruttert flere medarbeidere som av ulike årsaker har stått utenfor arbeidslivet.

 8. Rørt, stolt og oppriktig glad

  22. juni 2016 | Ringer i vannet

  Jeg er rørt, stolt og oppriktig glad, skriver Janne Krohn-Hansen som er regionansvarlig for Ringer i Vannet i Trøndelag og Nordland. Hun har nettopp vært på besøk i Fauske og Bodø.

 9. Hektiske dager for Ringer i Vannet

  27. mai 2016 | Ringer i vannet, Trøndelag

  Det har vært noen travle dager for Ringer i Vannet med både møte i Svolvær, deltakelse på NHO Reiselivs årskonferanse, utdeling av diplom og bedriftsbesøk i Vesterålen

 10. Slik skal vi få flere ut i arbeid

  27. mai 2016 | Ringer i vannet, Trøndelag

  Nærmere 44.000 sørtrøndere er uten arbeid grunnet helseproblemer eller arbeidsledighet. Nå gjør nye regler det enklere å komme inn i arbeidslivet. Les vår felles kronikk med NAV Sør-Trøndelag som stod på trykk i Adresseavisen denne uken.

 11. En vinn-vinn situasjon

  5. februar 2016 | Ringer i vannet, Trøndelag

  Det ble full klaff da Adresseavisens Telefontjenester AS rekrutterte sin nye medarbeider gjennom Ringer i Vannet.      - Jeg ønsker å rose arbeidstakerens stå-på-vilje og bedriftens evne til å se muligheter, sier Janne Krohn-Hansen.

 12. - Alle trenger vi en jobb å gå til

  26. januar 2016 | Ringer i vannet, Trøndelag

  Statsminister Erna Solberg lar seg imponere i møte med Toma Trondheim. NHO-bedriften har gjennom Ringer i Vannet rekruttert flere medarbeidere som har stått lenge utenfor arbeidslivet.

 13. Diplom til Bakers

  7. desember 2015 | Ringer i vannet, Trøndelag

  Bakers Trondheim har rekruttert sin første medarbeider gjennom Ringer i Vannet

 14. Tenk nytt om rekruttering – se etter ringer i vannet!

  30. november 2015 | Ringer i vannet, Trøndelag

  Mange bedrifter opplever vanskelige tider med lav etterspørsel etter arbeidskraft. Men på tross av at ledigheten øker, trenger flere norske bedrifter fortsatt nye ansatte. Mange mennesker har av ulike grunner havnet utenfor arbeidslivet. Ringer i Vannet forsøker å koble mennesker uten jobb og NHO-bedrifter med rekrutteringsbehov i tråd med IA – avtalens intensjon

 1. 1
 2. 2
 3. 3
>