Nyhetsarkiv

 1. - Kommer lengre når noen kan gå god for deg

  7. juli 2016 | Ringer i vannet, Trøndelag

  Alder er ingen hindring for 63 år gamle Terje Lilleberre som etter tid utenfor arbeidslivet er tilbake i jobb igjen gjennom Ringer i Vannet.

 2. Et inkluderende arbeidsliv på Lerkendal

  1. juli 2016 | Ringer i vannet, Trøndelag

  Scandic Lerkendal er opptatt av et godt arbeidsmiljø og inkludering. Hotellet har blant annet via Ringer i Vannet rekruttert flere medarbeidere som av ulike årsaker har stått utenfor arbeidslivet.

 3. Rørt, stolt og oppriktig glad

  22. juni 2016 | Ringer i vannet

  Jeg er rørt, stolt og oppriktig glad, skriver Janne Krohn-Hansen som er regionansvarlig for Ringer i Vannet i Trøndelag og Nordland. Hun har nettopp vært på besøk i Fauske og Bodø.

 4. Hektiske dager for Ringer i Vannet

  27. mai 2016 | Ringer i vannet, Trøndelag

  Det har vært noen travle dager for Ringer i Vannet med både møte i Svolvær, deltakelse på NHO Reiselivs årskonferanse, utdeling av diplom og bedriftsbesøk i Vesterålen

 5. Slik skal vi få flere ut i arbeid

  27. mai 2016 | Ringer i vannet, Trøndelag

  Nærmere 44.000 sørtrøndere er uten arbeid grunnet helseproblemer eller arbeidsledighet. Nå gjør nye regler det enklere å komme inn i arbeidslivet. Les vår felles kronikk med NAV Sør-Trøndelag som stod på trykk i Adresseavisen denne uken.

 6. En vinn-vinn situasjon

  5. februar 2016 | Ringer i vannet, Trøndelag

  Det ble full klaff da Adresseavisens Telefontjenester AS rekrutterte sin nye medarbeider gjennom Ringer i Vannet.      - Jeg ønsker å rose arbeidstakerens stå-på-vilje og bedriftens evne til å se muligheter, sier Janne Krohn-Hansen.

 7. - Alle trenger vi en jobb å gå til

  26. januar 2016 | Ringer i vannet, Trøndelag

  Statsminister Erna Solberg lar seg imponere i møte med Toma Trondheim. NHO-bedriften har gjennom Ringer i Vannet rekruttert flere medarbeidere som har stått lenge utenfor arbeidslivet.

 8. Diplom til Bakers

  7. desember 2015 | Ringer i vannet, Trøndelag

  Bakers Trondheim har rekruttert sin første medarbeider gjennom Ringer i Vannet

 9. Tenk nytt om rekruttering – se etter ringer i vannet!

  30. november 2015 | Ringer i vannet, Trøndelag

  Mange bedrifter opplever vanskelige tider med lav etterspørsel etter arbeidskraft. Men på tross av at ledigheten øker, trenger flere norske bedrifter fortsatt nye ansatte. Mange mennesker har av ulike grunner havnet utenfor arbeidslivet. Ringer i Vannet forsøker å koble mennesker uten jobb og NHO-bedrifter med rekrutteringsbehov i tråd med IA – avtalens intensjon

 10. Samarbeid lønner seg

  20. november 2015 | Ringer i vannet, Trøndelag

  Prøven bil er sist i rekken av bedrifter i trøndelag som har fått diplom som bevis på vellykket rekruttering gjennom Ringer i Vannet-prosjektet

 11. – Vi får skreddersydde kandidater

  16. november 2015 | Agder, Finnmark, Hordaland, Nordland, Oslo og Akershus, Ringer i vannet, Ringer i vannet, Ringer i vannet, Ringer i vannet , Sogn og Fjordane, Trøndelag

  En av HR-sjefene i Elkem, Audun Bårdvik, sier det er alfa og omega å få kandidater som matcher stillingene. Det får de via Ringer i Vannet.

 12. - Gir oss lojale medarbeidere

  13. november 2015 | Ringer i vannet, Ringer i vannet, Trøndelag

  Regionlederen i Toma Gruppen anbefaler flere å rekruttere via Ringer i Vannet. Se hvorfor i denne videoen.

 13. Slik blir du Ringer i Vannet - bedrift

  12. november 2015 | Østfold, Agder, Buskerud, Finnmark, Hordaland, Innlandet, Møre og Romsdal, Nordland, Oslo og Akershus, Ringer i vannet, Ringer i vannet, Rogaland, Sogn og Fjordane, Telemark, Trøndelag, Troms og Svalbard , Vestfold

  Vil du rekruttere nye ansatte enkelt, trygt og kostnadsfritt? Se hvordan du kan bli Ringer i Vannet-bedrift.

 14. Bakgrunn med fordeler

  1. juli 2015 | Ringer i vannet, Trøndelag

  Den som selv har opplevd å stå utenfor arbeidslivet har en erfaring bedriften NOEN AS ser etter. Derfor rekrutterer de via Ringer i Vannet og attføringsbedriftene.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
>