Bakehuset AS satser på Ringer i vannet

Et av landets største bakerier har inngått konsernavtale med Ringer i vannet.

#205

HR-direktør Per-Ole Thorsen i Bakehuset og adm.dir. i NHO Service Anne-Cecilie Kaltenborn Fotograf: NHO

Publisert 13.09.17

Ringer i vannet

Å få Bakehuset AS med på laget er stort for denne satsingen i NHO som sikrer folk med hull i CV-en jobb.

HR-direktør Per-Ole Thorsen i Bakehuset AS signerte konsernavtalen under Ringer i Vannets arrangement da over 100 deltagere var samlet til fagdag i Næringslivets Hus i Oslo 7. september 2017.

Bakehuset AS er det største bakeriselskapet i Norge med 11 bakerier, 6 konditorier og har ca 1000 ansatte. De baker og leverer ferske brød og bakervarer hver dag til blant annet Kiwi, Meny, Spar, Joker, Nærbutikken og Bunnpris.

Bakehuset har en lang tradisjon med å hjelpe mennesker som står på utsiden av arbeidslivet og har allerede inngått en rekke lokale rekrutteringsavtaler med Ringer i Vannet.

- Vi har flere suksesshistorier fra samarbeidet med Ringer i Vannet fra våre bakeri og det legges merke til internt. Vi har erfart at de gode relasjonene som skapes lokalt mellom daglig leder og arbeid og inkluderingsbedriften og den tette oppfølgingen av kandidatene har gitt oss en rekrutteringsvei for faste ansettelser.

Lederne våre får også god oppfølging og lykkes. Denne stoltheten lokalt er kjempeviktig. Den er med på å utvikle lederne våre og dermed også hele organisasjonen, sier Thorsen som oppfordrer til å lede litt mer med hjertet. Det kan vise seg å være både smart og lønnsomt, mener han.

Les mer om Ringer i Vannet